Ödüyor ya orasıGamabet382 .com
Bu sitenin deneme bonusu ile ilgili ne düşünüyorsunuz 1500 TL çekimli lisanlari yok bı kaç kişi çektim diyor ama inanmadım şahsen, siz ne diyorsunuz
Ben buranin deneme bonusunu çekmiştim ama 2 3 ay oldu sorunsuz ödemiştiGamabet382 .com
Bu sitenin deneme bonusu ile ilgili ne düşünüyorsunuz 1500 TL çekimli lisanlari yok bı kaç kişi çektim diyor ama inanmadım şahsen, siz ne diyorsunuz
Orası ayrida geçen bı ageofbet diye site paylaştım lan dedim bu slot oyunları ne kadar zor imkansız birşey, halbuki slotlari ayarliymis 2. Lineler patlamiyordu. Ondan dolayı sordum site paylasmayada cekiniyoruzlisanslı olupta sorun çıkartan bir sürü site var lisansları pek önemsemiyorum ben yarısından fazlası doğru değil bence.
Orası ayrida geçen bı ageofbet diye site paylaştım lan dedim bu slot oyunları ne kadar zor imkansız birşey, halbuki slotlari ayarliymis 2. Lineler patlamiyordu. Ondan dolayı sordum site paylasmayada cekiniyoruz
1 kişi yapmış baktım şimdi 2000 lira çekimi hâlâ gelmemiş adama helal olsun ama nasıl yapmış 😀birisine 200 spinde 5 tl vermişlerdi ne gülmüştüm. Bu arada aklına yatan siteyi paylaşmak forumda en büyük haklarından birisi yoksa deneme bonus konusu olmazdı. bizim millet artık 500 tl deneme bonusuna bile laf eder oldu tamam diyip geç onlara
modlara şikayet ettinmi 5 dk geçmeden ilgileniyorlar o konuda acımaları yok sağolsunlar. ben 3 tane farklı site paylaştım hakaret eden olunca artık hiç laf anlatmaya çalışmıyorum şikayet ediyorum modlarda 5 dk içinde o kişinin mesajını siliyorlarOlmuyor öylede bonus bozuk çıkınca hakaret eden veya işine gelmeyenin dilinde site adamı diye yorum yapıyorlar açlıktan ağzımız kokuyor üstelik birde bu insanlara katlanmak gerekiyor
onu bende merak ediyorum1 kişi yapmış baktım şimdi 2000 lira çekimi hâlâ gelmemiş adama helal olsun ama nasıl yapmış 😀
ÖDEMİYOR BAKİYE SİLİYORGamabet382 .com
Evet ip diyor bakiye siliyorÖDEMİYOR BAKİYE SİLİYOR
ilginç son 2 gündür ip sorunu yaşıyor millet sitelerde üzüldüm ama vermemesineEvet ip diyor bakiye siliyor
Nedenilginç son 2 gündür ip sorunu yaşıyor millet sitelerde üzüldüm ama vermemesine
bilmem açılan deneme bonuslarında gezindim bu gece öyle can sıkıntısından neler yazılmış filan diye millet ya ip den dolayı bonus alamıyor yada çekim yapamıyorlar.