Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Gamabet 100 FreeSpin Deneme Bonusu

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,181
13,244
113
Gamabet382 .com

Bu sitenin deneme bonusu ile ilgili ne düşünüyorsunuz 1500 TL çekimli lisanlari yok bı kaç kişi çektim diyor ama inanmadım şahsen, siz ne diyorsunuz
Ben buranin deneme bonusunu çekmiştim ama 2 3 ay oldu sorunsuz ödemişti

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
569
268
63
lisanslı olupta sorun çıkartan bir sürü site var lisansları pek önemsemiyorum ben yarısından fazlası doğru değil bence.

stalleno

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
813
384
63
lisanslı olupta sorun çıkartan bir sürü site var lisansları pek önemsemiyorum ben yarısından fazlası doğru değil bence.
Orası ayrida geçen bı ageofbet diye site paylaştım lan dedim bu slot oyunları ne kadar zor imkansız birşey, halbuki slotlari ayarliymis 2. Lineler patlamiyordu. Ondan dolayı sordum site paylasmayada cekiniyoruz

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
569
268
63
Orası ayrida geçen bı ageofbet diye site paylaştım lan dedim bu slot oyunları ne kadar zor imkansız birşey, halbuki slotlari ayarliymis 2. Lineler patlamiyordu. Ondan dolayı sordum site paylasmayada cekiniyoruz
:D birisine 200 spinde 5 tl vermişlerdi ne gülmüştüm. Bu arada aklına yatan siteyi paylaşmak forumda en büyük haklarından birisi yoksa deneme bonus konusu olmazdı. bizim millet artık 500 tl deneme bonusuna bile laf eder oldu tamam diyip geç onlara

stalleno

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
813
384
63
Olmuyor öylede bonus bozuk çıkınca hakaret eden veya işine gelmeyenin dilinde site adamı diye yorum yapıyorlar açlıktan ağzımız kokuyor üstelik birde bu insanlara katlanmak gerekiyor

stalleno

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
813
384
63
:D birisine 200 spinde 5 tl vermişlerdi ne gülmüştüm. Bu arada aklına yatan siteyi paylaşmak forumda en büyük haklarından birisi yoksa deneme bonus konusu olmazdı. bizim millet artık 500 tl deneme bonusuna bile laf eder oldu tamam diyip geç onlara
1 kişi yapmış baktım şimdi 2000 lira çekimi hâlâ gelmemiş adama helal olsun ama nasıl yapmış 😀

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
569
268
63
Olmuyor öylede bonus bozuk çıkınca hakaret eden veya işine gelmeyenin dilinde site adamı diye yorum yapıyorlar açlıktan ağzımız kokuyor üstelik birde bu insanlara katlanmak gerekiyor
modlara şikayet ettinmi 5 dk geçmeden ilgileniyorlar o konuda acımaları yok sağolsunlar. ben 3 tane farklı site paylaştım hakaret eden olunca artık hiç laf anlatmaya çalışmıyorum şikayet ediyorum modlarda 5 dk içinde o kişinin mesajını siliyorlar

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,252
910
113
Neyine güvendiniz bu sitebin

halley56

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
402
189
43
Bu site eskiden beri veriyor ama eklemiyor bonus calla center sizi arayacak diyor ekleyecek diye siz öyle beklersiniz arayan eden olmuyor... Daha sonra canlı desteğe 1 kaç defa darlayinca sizin yatırımcı değil bonus avcısı olduğunuzu idda edip hesabını kapatıyor