Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Geç Gidilen Askerlik

diyarasim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
359
255
63
Dün karakola Airsoft oyuncak hakkında bilgi almak için gittim asker kaçağı olduğum gözüküyor fakat yaşım henüz yeni 20 oldu
Tutanak imzaladım yarın yada obursu gün muayene olucam muayene olursam ne zaman giderim tahmini

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,338
13,399
113
Dün karakola Airsoft oyuncak hakkında bilgi almak için gittim asker kaçağı olduğum gözüküyor fakat yaşım henüz yeni 20 oldu
Tutanak imzaladım yarın yada obursu gün muayene olucam muayene olursam ne zaman giderim tahmini
Ağustos

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,936
2,044
113
4-5 ay sonra

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,218
2,187
113
Agustps eylulde olabilir

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,125
1,017
113
Bir sonraki döneme her zaman gönderirler onun için Ağustos ayında

executioner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,604
1,787
113
ben 5 ay bekledim tamamen şans bozup 5 gün sonra gelen de vardı benim gibi 4 5 ay bekleyende

hnkr1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
674
434
63
Kuzen gecen hafta tecil bozmus pazar gitti

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,926
2,099
113
Yaşım 20 ne aqq üni okumuyorsan herhangi bi sebepten tecil ettirmediysen zaten 19da otomatik askerliği geçiriyorlar kaçak olman normal 😅

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,193
1,882
113
3 aya ırak sınırı kral