Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Geç Gidilen Askerlik

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,115
15,201
113
Dün karakola Airsoft oyuncak hakkında bilgi almak için gittim asker kaçağı olduğum gözüküyor fakat yaşım henüz yeni 20 oldu
Tutanak imzaladım yarın yada obursu gün muayene olucam muayene olursam ne zaman giderim tahmini
Kaçak sayiliyorsan 1 2 ay içinde gidersin

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,167
7,177
113
Bende oyuncak kepçe var oynayabilmek icin,gidip kepçe operatörlüğü icin ehliyet mi almam gerek😀ulkede her sey sacma
airsoft silahlar tehlikeli olabilir yakın mesafeden o yüzden bence mantıklı ayrıca gerçeğe çok yakın olduğu için birisi gerçek sanar onda da gerçek silah vardır çeker vurur affetmez şakaya gelmez böyle şeyler

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,837
1,468
113
airsoft silahlar tehlikeli olabilir yakın mesafeden o yüzden bence mantıklı ayrıca gerçeğe çok yakın olduğu için birisi gerçek sanar onda da gerçek silah vardır çeker vurur affetmez şakaya gelmez böyle şeyler
O ondan değildir banka,kuyumcu soymaya kalkarlar diyedir,yoksa ülkede insan canını düsünen mi var?

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,762
1,245
113
Geçmiş olsun kaçak olarak gelenlere askeriyede kamış yaglatiyorlar

diyarasim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
355
254
63
Bende oyuncak kepçe var oynayabilmek icin,gidip kepçe operatörlüğü icin ehliyet mi almam gerek😀ulkede her sey sacma
Reis satışını gerçekleştirecektim mecbur gittim şimdi o adam o oyuncakla birisinin hassas bir yerine sıkar göz tarzı yerler olur dişi bile kırıyor öyle pis bişey bunun için evrak vesaire hazırlamam gerekiyormu sattigima dair dedim çünkü faturası falan benim adıma

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,837
1,468
113
Reis satışını gerçekleştirecektim mecbur gittim şimdi o adam o oyuncakla birisinin hassas bir yerine sıkar göz tarzı yerler olur dişi bile kırıyor öyle pis bişey bunun için evrak vesaire hazırlamam gerekiyormu sattigima dair dedim çünkü faturası falan benim adıma
Disi kıran şey adamada saplanır.

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,489
3,395
113
Dün karakola Airsoft oyuncak hakkında bilgi almak için gittim asker kaçağı olduğum gözüküyor fakat yaşım henüz yeni 20 oldu
Tutanak imzaladım yarın yada obursu gün muayene olucam muayene olursam ne zaman giderim tahmini
Nisan belli olucak 5 mayısta gidiceksin dostum

bomontibeyii

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
523
186
43
Şuan askerlik şubesinde askerim bende. Son 30 günüm kaldı , konuya hakimim. Kaçak olarak yakalandigin için celp seçme şansın olmuyor , en yakında gidicek celple gidersin. Ortalama 2/3 ayı bulur oda. Gitmek istemiyorsanda muayane olma , üniversite sınavına gir açıktan oku kiytiriktan bölüm uzatirsin askerliği. Kimse evine gelipte sana tutanak imzalattik illa goturcez demez. Sadece çevirmeye GBT sorgusuna girme yeterli. Gitceksende muayaneni ol 3/4 saat sonra e devletine bak askerliğim kısmına dusmusmu . Ondan sonra vatan seni bekler evlat.

johnkramer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
388
627
93
Dünyanın en saçma hukuk sistemine sahibiz. Ben 1 sene geç yaptırdım yoklamamı ve yoklama kaçağı gözüktüm. 2023 Eylül'de kendim askerlik şubesine gidip bedelliye başvurdum o zaman parasıyla 122 bindi bana 1 sene de ceza olarak 52 bin TL maaliyet çıkardılar 174 bin TL ödedim. Temmuzda 1 ay yaptım geldim ama bağlı olduğum askerlik şubesi bana dava açmış zamanında gelmedi diye üstelik tutanakta ben gitmemişim de yakalanmisim diye yazmışlar. Ekim ayında mahkemeye çıktım 4 ay hapis cezası verdiler bir de şaka gibi sicil kaydım olmadığından 3 ay 10 güne düşürdüler onu da 5 yıl denetime bağladılar. Ne desem boş bunlara.

dincer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,094
773
113
beyler cahillimi mazur görün ..air soft dediği kuru sıkımı arkadasın :)

kafil1

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
72
15
8
Şubat-2 ayında muayene olsaydın mayısta giderdin ama şimdi muayene olacaksan 3n erken ağustos ağustosu kaçırırsan kasım da gidersin

Jhornet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,825
1,167
113
Gec gidilen deyince ben de 30una geldin sandım. Ben 29 yaşında gittim

Hayrullah52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
743
348
63
Şuan askerlik şubesinde askerim bende. Son 30 günüm kaldı , konuya hakimim. Kaçak olarak yakalandigin için celp seçme şansın olmuyor , en yakında gidicek celple gidersin. Ortalama 2/3 ayı bulur oda. Gitmek istemiyorsanda muayane olma , üniversite sınavına gir açıktan oku kiytiriktan bölüm uzatirsin askerliği. Kimse evine gelipte sana tutanak imzalattik illa goturcez demez. Sadece çevirmeye GBT sorgusuna girme yeterli. Gitceksende muayaneni ol 3/4 saat sonra e devletine bak askerliğim kısmına dusmusmu . Ondan sonra vatan seni bekler evlat.
Kardeşim ben de bedelli yatırdım cezası ile birlikte bana şubede ifadeye çagrilirsin denmişti bugün aradılar emniyetten ifade için bi sorun olur mu şubede birşey çıkmaz demişlerdi

GaddarHamolka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,028
1,987
113
Ben üniversite okurken okul tecil ettirmemiş askerliği. Asker kaçağı gözüküyordum bunun için mahkemeye bile çıktım davayı kazandım ama insanın canını sıkıyo gençtik sonuçta ozamanlar o yüzden askerlik yaşı geldimi okuyorsanız bile mutlaka askerlik durumunuzu kontrol ettirin. Beni hemen askere alacaklardı kaçak olduğum için Allahtan tecil hakkım vardı tecil yaptırmıştım tecilide asker alma dönemine getirip bozdurmuştum 1 hafta sonra felan gitmiştim 15 ay yaptık bide seferberliğe çağırdılar bide öyle gittik :D Allah yardımcısı olsun herkesin