Dostum tam adamını buldun..Öksürük astım bronşit asmatiform bransit kronik bronşit gece başlayan öksürük hıriltili nefes eşliğinde ıslık sesi gibi ( + bir yakınım geçirdi verem vs ) ..yada ökstruktif öksürük sinir sistemine bağlı öksürük psikolojik sebeplere dayalı öksürük sigara ve kirli hava kaynaklı olanlar sekonder ( ikincil ) ....ve ve...hepsini biliriz. Fakat nasıl iletişim kuralım ki telegram kullanıcı adı ver...Selam tam 20 gündür bu sorunu yaşıyorum günde 2 2.5 paket sigara iciyorum bir alakası varmıdır bilmiyorum son zamanlarda başladı ve geçmiyor doktora randevu alamıyorum sağlık ocağı ilaç verip gönderiyor bi işe yaramıyor hastaneye randevu alamadım mhrs iptal edip duruyor sabah bir problem cok yok ama gece yatağa girdiğim an inanılmaz öksürmeye başlıyorum durmadan hemde uyuyamıyorum gece 6 7 gibi uyuyup oglen 3 4 gibi uyanıyorum yeşil çay falan bana mısın demiyor varmı tavsiye karısım falan
Günde 2.5 paket içen ciğere lokman hekim gelse çözüm bulamaz reis
ulan konuya bak mk hahahahhSelam tam 20 gündür bu sorunu yaşıyorum günde 2 2.5 paket sigara iciyorum bir alakası varmıdır bilmiyorum son zamanlarda başladı ve geçmiyor doktora randevu alamıyorum sağlık ocağı ilaç verip gönderiyor bi işe yaramıyor hastaneye randevu alamadım mhrs iptal edip duruyor sabah bir problem cok yok ama gece yatağa girdiğim an inanılmaz öksürmeye başlıyorum durmadan hemde uyuyamıyorum gece 6 7 gibi uyuyup oglen 3 4 gibi uyanıyorum yeşil çay falan bana mısın demiyor varmı tavsiye karısım falan
Maxwin gelsin gecervarmı tavsiye karısım falan fistan
Hadi işine baq6-7 de uyuyup 4 te uyanan birinin 2.5 paket sigara içmesi için 18-20 dakika'da 1 dal sigara içmesi lazım buda imkansız yemek vs saatlerini katmadım bile
Sana neHadi işine baq
Sigarayı değiş duzelir,tavsiyem Winston grubuSelam tam 20 gündür bu sorunu yaşıyorum günde 2 2.5 paket sigara iciyorum bir alakası varmıdır bilmiyorum son zamanlarda başladı ve geçmiyor doktora randevu alamıyorum sağlık ocağı ilaç verip gönderiyor bi işe yaramıyor hastaneye randevu alamadım mhrs iptal edip duruyor sabah bir problem cok yok ama gece yatağa girdiğim an inanılmaz öksürmeye başlıyorum durmadan hemde uyuyamıyorum gece 6 7 gibi uyuyup oglen 3 4 gibi uyanıyorum yeşil çay falan bana mısın demiyor varmı tavsiye karısım falan
Kaybol bilader kaybolSana ne
Astım bronşist ilaçları al bu 3 güne geçer parayla da alabilirsin ama pahalıSelam tam 20 gündür bu sorunu yaşıyorum günde 2 2.5 paket sigara iciyorum bir alakası varmıdır bilmiyorum son zamanlarda başladı ve geçmiyor doktora randevu alamıyorum sağlık ocağı ilaç verip gönderiyor bi işe yaramıyor hastaneye randevu alamadım mhrs iptal edip duruyor sabah bir problem cok yok ama gece yatağa girdiğim an inanılmaz öksürmeye başlıyorum durmadan hemde uyuyamıyorum gece 6 7 gibi uyuyup oglen 3 4 gibi uyanıyorum yeşil çay falan bana mısın demiyor varmı tavsiye karısım falan
Sana neKaybol bilader kaybol
Kaybol bilader kaybolllllllSana ne
Sanaa neeeKaybol bilader kaybolllllll
Hadi işine hadi yySanaa neee