Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Basketbol Gene Nba Gene Şike

Dentist4040

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,226
256
83
221.5 üst verseydın NBA den ıyısı yoktu

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,600
2,117
113
Yeter artık bu kadar göz göre göre şike yapılmaz koskoca iki nba takımı son 4 dk 7 sayı atıyor ev sahibi son 4.5 dk hiç sayı atamıyor üstün üstü olacak maç alt bitiyor Allah belalarını versin en alt barem 221.5 üst dü sadece o geldi kalan bütün bademler alt oldu yemin ederim bu şike başka birşey değil.
Birkaç gece önce Miami maçı vardı. Nesine ve Bilyonerdeki spor yorumcularının tahminlerine baktığımda geneli kısır bir maç olur Miami sayı atamıyor diyorlardı. O gün de futbolda milli ara olduğu için bültende pek maç yoktu. Ulan madem bültendeki maç sayısı da az bunlar kesin bu gece şikenin gözüne vururlar mantığıyla hiç düşünmeden üst oynadım ve çok rahat gelmişti :)

Yorumcular ne diyorsa tersini oynuyorum nba de. Onlar normalde olması gerekeni yazıyorlar çünkü. Tam da bu yüzden tersini oynuyorum

drfondi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,051
201
63
nba maçlarına play off hariç oynamamak psikolojik olaran en iyisi

MrRobot

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,045
413
83
böyle şike gormedim zach levine ocu serbest kacırdı 2 adet bilerek derrozan oc kıcı dönük topu saklayıp süreye oynuyor 5-6 sayı geridesin mk gitsene potaya

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,055
2,136
113
Yeter artık bu kadar göz göre göre şike yapılmaz koskoca iki nba takımı son 4 dk 7 sayı atıyor ev sahibi son 4.5 dk hiç sayı atamıyor üstün üstü olacak maç alt bitiyor Allah belalarını versin en alt barem 221.5 üst dü sadece o geldi kalan bütün bademler alt oldu yemin ederim bu şike başka birşey değil.
Sen Indiana Brooklyn maçını görmedin galiba kardeşim Indiana 9dk da 2 sayı attı