- 15,650
- 9,891
- 113
Eyvah eyvah benim 1 taksit geçti ikinci ödeme de 3 gün geçti eve gonderirlerse boku yedik hanımla kavga ederiz valla yandık1 ay içinde 2 kere eve evrak yollamışlardı 😂
Eyvah eyvah benim 1 taksit geçti ikinci ödeme de 3 gün geçti eve gonderirlerse boku yedik hanımla kavga ederiz valla yandık1 ay içinde 2 kere eve evrak yollamışlardı 😂
Gönderiyorlar usta kapıda nöbet tut zil çalınca koş 😂Eyvah eyvah benim 1 taksit geçti ikinci ödeme de 3 gün geçti eve gonderirlerse boku yedik hanımla kavga ederiz valla yandık
Sen ne kadar zaman odemedin de gönderdiler dostumGönderiyorlar usta kapıda nöbet tut zil çalınca koş 😂
2 ay ödemedim 3. Ayda gönderdiler hemde 2 kere 1 hafta araylaSen ne kadar zaman odemedin de gönderdiler dostum
Benim daha 2 ay olmadı ama ya 1 ay yeni doldu2 ay ödemedim 3. Ayda gönderdiler hemde 2 kere 1 hafta arayla
Belli olmaz usta benim borç 30k idi faizle 40 küstürdü işte 45 bine anca kapattımBenim daha 2 ay olmadı ama ya 1 ay yeni doldu
Erken ödeme de neden yükseliyor para benim borç 25k geçen ay 1 taksit yatırdım bu ayda daha yeni 1 ay olmamıştır ancaBelli olmaz usta benim borç 30k idi faizle 40 küstürdü işte 45 bine anca kapattım
Maaşlı çalışıyorsan maaşına haciz gelir bişey olmazDostlar selam üç adet haciz dosyam var ikisi 20 20 40 diğeri 50k kredi kartı idi kart olan 100 k ya çıkmış şimdi bunları ödeyeceğim en kısa sürede de sorum şu birisi uyapta hukuk kısmına düşmüş burdan bir sorun çıkar mı karar verildi vs yaziyor. Hapis vs mümkün mü bu olaylarda? Çünkü gelir beyanı yapamadım nete baktım fakat gelir beyanı yapamadım çünkü net üzerinden çok karışık. Ek olarak şuan işsizim bir sorun yaşar mıyım dostlar?
hapis almazsınDostlar selam üç adet haciz dosyam var ikisi 20 20 40 diğeri 50k kredi kartı idi kart olan 100 k ya çıkmış şimdi bunları ödeyeceğim en kısa sürede de sorum şu birisi uyapta hukuk kısmına düşmüş burdan bir sorun çıkar mı karar verildi vs yaziyor. Hapis vs mümkün mü bu olaylarda? Çünkü gelir beyanı yapamadım nete baktım fakat gelir beyanı yapamadım çünkü net üzerinden çok karışık. Ek olarak şuan işsizim bir sorun yaşar mıyım dostlar?