Aklıma gelenleri yazdım direkt daha iyi kadro kurulabilir diKadroyu yanlış kurmuşsun dost. Forum başkanları bir takımda olmaz ki böyle. Banlanmamak için yalandan gol yerler.
Aklıma gelenleri yazdım direkt daha iyi kadro kurulabilir diKadroyu yanlış kurmuşsun dost. Forum başkanları bir takımda olmaz ki böyle. Banlanmamak için yalandan gol yerler.
Oyuncu bahsi alır 10k ile kendi kaleme gol atarım diye parayı 10 a katlar 😅A takimi yener novafinans kaleci antepliye maç öncesi 10 k atar hesabina kendi kalesine bile atar 🤣
Kadrolar süperrrrrrrr hak eden kazansın diyelimmmmUğurun ve muronun olmadığı takım yense ne olur ki![]()
Harbi şunu 11vs 11 yapar mısın Ağa 😂😂 hatta 2 de teknik adam yaz 🤣Ankete katıl bakalım maçı kim kazanacak görelim 😅 A takım mı B takımı mı ?
Ekli dosyayı görüntüle 732522Ekli dosyayı görüntüle 732523
Uygulama bulamadım güzel olsa yapacaktımHarbi şunu 11vs 11 yapar mısın Ağa 😂😂 hatta 2 de teknik adam yaz 🤣
Yalnız bu maça analizim b yönünde sanki tecrübe faktörüyle alır gibiUygulama bulamadım güzel olsa yapacaktım
Baya kadro dışı kalan oldu 😅
Beni Arda Güler gibi yedek yap dost. Spiker hep benden bahsetsin maçta.Uygulama bulamadım güzel olsa yapacaktım
Baya kadro dışı kalan oldu 😅
B takımı leş ama kaybederlerse rakip 7 kisiyi banlarlar.😀Ankete katıl bakalım maçı kim kazanacak görelim 😅 A takım mı B takımı mı ?
Ekli dosyayı görüntüle 732522Ekli dosyayı görüntüle 732523
Penaltılara gider tecrübe ile b takımı kupayı alırYalnız bu maça analizim b yönünde sanki tecrübe faktörüyle alır gibi
A takımı Allah'ın cezası B takımı Allah'ın lütfu. Biz nasıl yenelim karşı takımı
Antepliyi koyduk kaleye daha ne olsun 😁A takımı Allah'ın cezası B takımı Allah'ın lütfu. Biz nasıl yenelim karşı takımı
Jsjwjkskks süreye oynar biraz doğru tercihAntepli'yi kalede görünce haykırdım ya ahahaha ne alaka djsjfhosjchdhd
Kendine gol atar bahsi alır diye kıyamadımAntepli'yi kalede görünce haykırdım ya ahahaha ne alaka djsjfhosjchdhd