Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hapis Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,143
2,604
113
dostlar merhaba. bi arkadaşımız var bu gece nezarethaneye alındı adam yaralamaktan. hiç bir bilgide alamıyoruz. az önce mahkemeye sevketmişlet. hangi mahkemede olduğunu nerden öğrenebiliriZ acaba veya yardım edebilcek birisi var mıdır.

AlbusDumbledore

Site elamanı üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,670
14,500
113
dostlar merhaba. bi arkadaşımız var bu gece nezarethaneye alındı adam yaralamaktan. hiç bir bilgide alamıyoruz. az önce mahkemeye sevketmişlet. hangi mahkemede olduğunu nerden öğrenebiliriZ acaba veya yardım edebilcek birisi var mıdır.
Canli destege baglan dost

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,120
1,017
113
Ailesi e devlet şifresini biliyorsa ordan çıkar yoksa en kotu karakoldan öğrenebilirsiniz

Gknn1910

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
288
99
28
mahkeme ye sevk edildiğini nerden öğrendiyseniz,ordan öğrenebilirsiniz

JanValjaN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,081
5,103
113
nöbetçi mahkemeye sevk edilmiştir en yakın adliyeye gidin

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
221
60
28
Mahkmeye sevketmislermi savciyami ifade verecek polisler direk mahkemeye sevk etmiyo savcı ifade alır fiilin derecesine göre ya salar ya sulh ceza mahkemesine tutuklama talebiyle sevk eder buda tutuklanır demek değildir mahkeme bırakabilir takdirine göre

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
221
60
28
Senin arkadaş yüzde doksan salınır olayida bilmiyorum çok ciddi bişey deilse bı kaç saate tekmeyi atarlar

Alican57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,001
699
113
Hiç çevreniz yok mu ben anlamıyorum, başınız ağrısa nasıl geçer diye konu açıyolar, enteresan toplum

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,134
1,631
113
Karşı taraf sikayetciyse salmazlar

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
221
60
28
Aynen 30 tane suç kaydı olması lazım hapse almaları için klasik düzen
30 tane deilde olaya göre yorumlarlar isterse 100 tane sivil kaydın olsun meşru savunma sınırları içinde savunduysan kendini ceza hukmedemiyor mahkeme ceza vermek ustesede veremez yani yasaya uymak zorunda

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,160
7,170
113
aile yakınları bölge adliyesinde ki savcılık kaleminden nereye sevk edildiğini öğrenebilir uyapa şimdi düşmez nöbetçi mahkeme olduğu için

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,120
1,017
113
Kardeşim ne edevleto soruşturma açılmamış daha adama gözaltında bilmeden yorum yapmayın yanlış yönlendirmeyi insanlari
[/QUOTE]
Doğru diyorsun evet

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
673
271
63
nezarethaneye alındığı karakoldan o bilgiyi bulabilirsiniz belki

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,380
3,204
113
Aynısı başıma geldi
Uyapda hemen çıkmaz
Karakola sormalısın

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,380
3,204
113
Aynısı başıma geldi
Uyapda hemen çıkmaz
Karakola sormalısın
Ve basit yaralamamı kasten öldürmeye teşebbüsmu
Bunlar önemli hapise girmesi için
Ben suçsuz yere kasten öldürmeye teşebbüs ve kasten öldürmeden yargilandim
Kamera kayıtları kurtardı adli kontrolle serbest biraktilar hala dava devam ediyor
Eğer onceden yaşanan bir olaysa hapise girebilir
Ama yakın zamanda olay yaşandıktan sonra direk nezaret sonra adliyeyse girmez tabi hakime bağlı güvenlik olarak 2 3 ay hapis cezasıda verebilir adlı kontrolde verebilir
Şuanda nöbetçi mahkemeye gitmek için adliyede bekliyordur elleri kelepçeli bir şekilde
Yanindada polisler vardır 2 3 tane
Vesselam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...