- 2,750
- 1,238
- 113
Birşey olmaz büyük birşey değilse en kötü paraya çevrilir
Bana 8 ay evvel komşu saldırdı elinde pala vardı kafama doğru salladı elimi kaldırdım kendimi korumak için parmaklarıma denk geldi. 2 3 4 5 parmak tendon sinir ve damarlar koptu 4. Parmak kırıldı. Mikrocerrahi olarak 8 saat ameliyat geçirdim diktiler. Hala fizik tedavi görüyorum his kaybim var ve kırık parmağım düzelmiyor tekrar ameliyat olucam dondurucaklar. Şahıs şuan tutuklu 7 aydır cezaevinde kasten öldürmeye teşebbusten dava açtım ağır ceza mahkemesinde yargılanıyor. İlk mahkemeye çıktık Nisan 25 ertelendi tutukluluğun devamı kararı ile. Maddi de dava acicam hakim bir mahkumiyet karari verirse. Adli tıp raporumda 18 ay sonra duyu ve organlarında kayıp olup olmadigina karar verilebilir yaziyor. Hakim bu surenin beklenmesine dedi. Ne olacak bakalımVe basit yaralamamı kasten öldürmeye teşebbüsmu
Bunlar önemli hapise girmesi için
Ben suçsuz yere kasten öldürmeye teşebbüs ve kasten öldürmeden yargilandim
Kamera kayıtları kurtardı adli kontrolle serbest biraktilar hala dava devam ediyor
Eğer onceden yaşanan bir olaysa hapise girebilir
Ama yakın zamanda olay yaşandıktan sonra direk nezaret sonra adliyeyse girmez tabi hakime bağlı güvenlik olarak 2 3 ay hapis cezasıda verebilir adlı kontrolde verebilir
Şuanda nöbetçi mahkemeye gitmek için adliyede bekliyordur elleri kelepçeli bir şekilde
Yanindada polisler vardır 2 3 tane
Vesselam
Geçmiş olsun kankam seni çok iyi anliyorum Benimde kavga esnasında muşla ile ön 2 dişim kırıldıBana 8 ay evvel komşu saldırdı elinde pala vardı kafama doğru salladı elimi kaldırdım kendimi korumak için parmaklarıma denk geldi. 2 3 4 5 parmak tendon sinir ve damarlar koptu 4. Parmak kırıldı. Mikrocerrahi olarak 8 saat ameliyat geçirdim diktiler. Hala fizik tedavi görüyorum his kaybim var ve kırık parmağım düzelmiyor tekrar ameliyat olucam dondurucaklar. Şahıs şuan tutuklu 7 aydır cezaevinde kasten öldürmeye teşebbusten dava açtım ağır ceza mahkemesinde yargılanıyor. İlk mahkemeye çıktık Nisan 25 ertelendi tutukluluğun devamı kararı ile. Maddi de dava acicam hakim bir mahkumiyet karari verirse. Adli tıp raporumda 18 ay sonra duyu ve organlarında kayıp olup olmadigina karar verilebilir yaziyor. Hakim bu surenin beklenmesine dedi. Ne olacak bakalım
Çok geçmiş olsun dostum umarım içerden çıkamaz caniBana 8 ay evvel komşu saldırdı elinde pala vardı kafama doğru salladı elimi kaldırdım kendimi korumak için parmaklarıma denk geldi. 2 3 4 5 parmak tendon sinir ve damarlar koptu 4. Parmak kırıldı. Mikrocerrahi olarak 8 saat ameliyat geçirdim diktiler. Hala fizik tedavi görüyorum his kaybim var ve kırık parmağım düzelmiyor tekrar ameliyat olucam dondurucaklar. Şahıs şuan tutuklu 7 aydır cezaevinde kasten öldürmeye teşebbusten dava açtım ağır ceza mahkemesinde yargılanıyor. İlk mahkemeye çıktık Nisan 25 ertelendi tutukluluğun devamı kararı ile. Maddi de dava acicam hakim bir mahkumiyet karari verirse. Adli tıp raporumda 18 ay sonra duyu ve organlarında kayıp olup olmadigina karar verilebilir yaziyor. Hakim bu surenin beklenmesine dedi. Ne olacak bakalım
ailesi yok. kaç yıllık üyeyim niye yazayım amonyumYaziyo gibi
bilgi vermedilerde hallettikAynısı başıma geldi
Uyapda hemen çıkmaz
Karakola sormalısın
Benim tahammül edemediğim şey ilk durusmasa savcı adli kontrol şartıyla serbest birakilma kararı vermisti Allah'tan paraya kıyıp özel avukat tutmuşum itiraz etti vs cmk kanunlarindan vs bahsetti karar değişti yoksa serbest bırakılıyordu. Kendi colugunun çocuğunun başına boyle bir vaaka gelse acaba serbest bırakma mütalaası verirmi savcı Çok merak ediyorum.Çok geçmiş olsun dostum umarım içerden çıkamaz cani
Neler serbest kalmıyor ki dostum işin artık boku çıktı tekrardan çok geçmiş olsunBenim tahammül edemediğim şey ilk durusmasa savcı adli kontrol şartıyla serbest birakilma kararı vermisti Allah'tan paraya kıyıp özel avukat tutmuşum itiraz etti vs cmk kanunlarindan vs bahsetti karar değişti yoksa serbest bırakılıyordu. Kendi colugunun çocuğunun başına boyle bir vaaka gelse acaba serbest bırakma mütalaası verirmi savcı Çok merak ediyorum.
Tabii dostumsorun çözüldü @Shellac kapatabiliriz konuyu