- 99,059
- 53,652
- 113
Aynen dierleri won 3 maçtı zatenTek NBA mi kaldı kupon
Aynen dierleri won 3 maçtı zatenTek NBA mi kaldı kupon
Doğum günü bugün bonusları topluyor bir de şey yazmış kimse şans parası vs beklemesin diye hata kaza para isterse en ağır küfürleri edicemFerdi nerde ya o bu saatlerde uyku sersemii oluyor naptığını bilmiyor
Halletcez abiNe demek la tutar doğruysa bı yalanimizimi gördün ayıp sana Ekli dosyayı görüntüle 759887
O zaman buda gelir sıkıntı yok şans var demek ki ege getirir şimdiAynen dierleri won 3 maçtı zaten
Harbi öyle mi demiş ciddi ciddi 🤣Doğum günü bugün bonusları topluyor bir de şey yazmış kimse şans parası vs beklemesin diye hata kaza para isterse en ağır küfürleri edicem
Losers da bak gerçi ss aldım siler miler diyeHarbi öyle mi demiş ciddi ciddi 🤣
Geçen maçta son per 16 sayı çıkmıştı toplamİlk per yakmış beni 38 sayı nedir abi bu sene hiç hatırlamıyorum NBA'de 1 perde 38 sayı namussuz dep atamiyorki kolsuzlar
Vay aw işe bak bitti oLosers da bak gerçi ss aldım siler miler diye
Ciddimi la dmden herkesten para isteyen yalan konuşan sahtekar kendisi çekim yapıp hemen geri aticam deyip 1 ay millete yalan konuşan kendisiDoğum günü bugün bonusları topluyor bir de şey yazmış kimse şans parası vs beklemesin diye hata kaza para isterse en ağır küfürleri edicem
Vay aw işe bak bitti o
Evet momentum lazım sinerji lazım sayı lazım ayak lazım paça lazımMaçta fena değil
Kelle de lasım öıEvet momentum lazım sinerji lazım sayı lazım ayak lazım paça lazım