Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hayatımın Kumarı

Emsek1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
636
199
43
kimsenin suçu yok kumar oynayan adam her zaman suçludur adama tak etmiş demin ki para al al adam da yeter demiş artık kumar pişmanlıktır

alkansglm

Ne dersin biraz gezintiye çıkalım mı😉
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,790
1,616
113
Benim kuzen avukat tam da böyle seylere bakıyor ama dingil beleşe gr birsey söylemiyor 🤣🤣🤣 kanun benim yanında da adamlara takacağım kazık büyük olunca bana da takarlar diye duaunuyor insan
reis en son çalıştığım yerin patronunu dövmüştüm gözüm kararırsa herşeyş yaparım yatırım tavsiyesi değildir 😀zaten bu şartlar altında da çalışmam ama varsa bir ibnelik kralı gelsin bıçaklasın allaha şükür korkumuz yok

alkansglm

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,790
1,616
113
reis en son çalıştığım yerin patronunu dövmüştüm gözüm kararırsa herşeyş yaparım yatırım tavsiyesi değildir 😀zaten bu şartlar altında da çalışmam ama varsa bir ibnelik kralı gelsin bıçaklasın allaha şükür korkumuz yok
o zamandan beri yaşadığım yerde 1 aydır kimse bana iş vermiyor bu arafa hahahaha

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,820
1,757
113
Ne yapiyor ki anlamadim tam isyerine senin tebligatlar mi gidiyor ona mi borcun var
İcralari varsa direk aracı kurum çalıştığı firma olduğu için evrak falan ugrasiyorlar özelde olsa çoğu yer icralık adamı çalıştırmak istemiyor aq düzeni işte benide cikarmislardi seneler önce icra yüzünden bende aqlarim çalışmadan nasıl bitecek bu borç diye yıktık ortaligi dava falanda bı bok cikmadi

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,184
1,882
113
100 k ya boyun kilidine alırım müdürünü

alkansglm

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,790
1,616
113
avukat tutup noterden tebligat göndereceksin fazla mesai eksik sigorta elden verilen maaş vs varsa sağlam ceza yer ha 2 tane zabıtadan haber alıyor diye bu kadar adamı sedat Peker beklemeyin şuan bulunduğum yerde çoğu işletme 2 tane kahve ayağına gerekli kurum personellerine iyi sakso çekiyorlar

mustafakerim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
952
498
63
Hoc
kimsenin suçu yok kumar oynayan adam her zaman suçludur adama tak etmiş demin ki para al al adam da yeter demiş artık kumar pişmanlıktır
Hocam mevzu kumar değil müdürün yavsaklıkları ve hakettikleri belayı benden mi bulsunlar sorunsali basligi bu

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
75,525
47,765
113
İcralari varsa direk aracı kurum çalıştığı firma olduğu için evrak falan ugrasiyorlar özelde olsa çoğu yer icralık adamı çalıştırmak istemiyor aq düzeni işte benide cikarmislardi seneler önce icra yüzünden bende aqlarim çalışmadan nasıl bitecek bu borç diye yıktık ortaligi dava falanda bı bok cikmadi
Ak ben suan bu durumu yasiyom :) gecen tebligat gelmis maas kesinsitisi icin iste bir skeilde hepsini halletmeye calisiyodum sagolsun muhasebedeki adamla aram iyi

mustafakerim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
952
498
63
avukat tutup noterden tebligat göndereceksin fazla mesai eksik sigorta elden verilen maaş vs varsa sağlam ceza yer ha 2 tane zabıtadan haber alıyor diye bu kadar adamı sedat Peker beklemeyin şuan bulunduğum yerde çoğu işletme 2 tane kahve ayağına gerekli kurum personellerine iyi sakso çekiyorlar
İsyerini görsen kurumsalliktan o kadar uzak ki temizlikciyi bi milyoncuya gonderip fabrika eksiklerini alıyorlar 😁😁😁 Ama iste fabrikanın yarıdan cogu kacak baya kallvi ceza yer,hani ben yesem ihbar edeni öperim yani o yuzden terreddut yasıyorum

Torredoo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
262
132
43
Hoc

Hocam mevzu kumar değil müdürün yavsaklıkları ve hakettikleri belayı benden mi bulsunlar sorunsali basligi bu
Ben daha önce yaptım ama söz verip tutmadığı için kendim bizzat dava açtım sigortamı yapmıyor diye , ilk başlarda takmadılar sonra dava dosyası gelince kapımda köpek oldular anlaşalım diye , tazminat 10 felandı ben 35 aldım geri çektim ufak cezayla yırttılar.

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,061
918
113
Yok ya bunu yapacam ya da telegramdan bi iki keko bulup ben bicaklatcam lavugu 😁
sgk il müdürlüğüne gidiyorsun telegram panel botlarından rastgele bir isim girip tc soyisim ad doğum tarihi ve adres alıyorsun . sgk binasına gidip ihbar yapacağını söylüyorsun yardımcı oluyorlar dolduruyorsun sonra vergi müdürlüğnüe gidip o panelden aldığın bilgierle sgkdeki gibi şikayet ediyorsun. Ödül alamıyorsun ama onları bağartıyorlar

alkansglm

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,790
1,616
113
İsyerini görsen kurumsalliktan o kadar uzak ki temizlikciyi bi milyoncuya gonderip fabrika eksiklerini alıyorlar 😁😁😁 Ama iste fabrikanın yarıdan cogu kacak baya kallvi ceza yer,hani ben yesem ihbar edeni öperim yani o yuzden terreddut yasıyorum
ihbar edip 2 3 ay evinden çıkmıycan reis duvara da bir tane saçma asacaksın 😀

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
511
260
63
Boşver reis uğraşma kötüye bişey olmaz ne olursa bizim gibi garibana oluyor bu hayatta onlar bi şekilde yolunu bulur sonuç alamazsın bu sefer de gece gündüz telefon çalacak mı eve birileri gelecek mi dışarda her an darbe yiyebilir miyim korkusu olacak ister istemez