reis en son çalıştığım yerin patronunu dövmüştüm gözüm kararırsa herşeyş yaparım yatırım tavsiyesi değildir 😀zaten bu şartlar altında da çalışmam ama varsa bir ibnelik kralı gelsin bıçaklasın allaha şükür korkumuz yokBenim kuzen avukat tam da böyle seylere bakıyor ama dingil beleşe gr birsey söylemiyor 🤣🤣🤣 kanun benim yanında da adamlara takacağım kazık büyük olunca bana da takarlar diye duaunuyor insan
o zamandan beri yaşadığım yerde 1 aydır kimse bana iş vermiyor bu arafa hahahahareis en son çalıştığım yerin patronunu dövmüştüm gözüm kararırsa herşeyş yaparım yatırım tavsiyesi değildir 😀zaten bu şartlar altında da çalışmam ama varsa bir ibnelik kralı gelsin bıçaklasın allaha şükür korkumuz yok
Kafa si...liyor lavuk. Mobing yaneeNe yapiyor ki anlamadim tam isyerine senin tebligatlar mi gidiyor ona mi borcun var
İcralari varsa direk aracı kurum çalıştığı firma olduğu için evrak falan ugrasiyorlar özelde olsa çoğu yer icralık adamı çalıştırmak istemiyor aq düzeni işte benide cikarmislardi seneler önce icra yüzünden bende aqlarim çalışmadan nasıl bitecek bu borç diye yıktık ortaligi dava falanda bı bok cikmadiNe yapiyor ki anlamadim tam isyerine senin tebligatlar mi gidiyor ona mi borcun var
Direk öteye tek yon bilette kesebilir olarak yorumladım 😅Başlığı görünce millet konuyu ben açtım sanar 😁 Picaklamazlar bro korkma
Hocam mevzu kumar değil müdürün yavsaklıkları ve hakettikleri belayı benden mi bulsunlar sorunsali basligi bukimsenin suçu yok kumar oynayan adam her zaman suçludur adama tak etmiş demin ki para al al adam da yeter demiş artık kumar pişmanlıktır
Ak ben suan bu durumu yasiyomİcralari varsa direk aracı kurum çalıştığı firma olduğu için evrak falan ugrasiyorlar özelde olsa çoğu yer icralık adamı çalıştırmak istemiyor aq düzeni işte benide cikarmislardi seneler önce icra yüzünden bende aqlarim çalışmadan nasıl bitecek bu borç diye yıktık ortaligi dava falanda bı bok cikmadi
İsyerini görsen kurumsalliktan o kadar uzak ki temizlikciyi bi milyoncuya gonderip fabrika eksiklerini alıyorlar 😁😁😁 Ama iste fabrikanın yarıdan cogu kacak baya kallvi ceza yer,hani ben yesem ihbar edeni öperim yani o yuzden terreddut yasıyorumavukat tutup noterden tebligat göndereceksin fazla mesai eksik sigorta elden verilen maaş vs varsa sağlam ceza yer ha 2 tane zabıtadan haber alıyor diye bu kadar adamı sedat Peker beklemeyin şuan bulunduğum yerde çoğu işletme 2 tane kahve ayağına gerekli kurum personellerine iyi sakso çekiyorlar
Bosver takma laKafa si...liyor lavuk. Mobing yanee
Ben daha önce yaptım ama söz verip tutmadığı için kendim bizzat dava açtım sigortamı yapmıyor diye , ilk başlarda takmadılar sonra dava dosyası gelince kapımda köpek oldular anlaşalım diye , tazminat 10 felandı ben 35 aldım geri çektim ufak cezayla yırttılar.Hoc
Hocam mevzu kumar değil müdürün yavsaklıkları ve hakettikleri belayı benden mi bulsunlar sorunsali basligi bu
sgk il müdürlüğüne gidiyorsun telegram panel botlarından rastgele bir isim girip tc soyisim ad doğum tarihi ve adres alıyorsun . sgk binasına gidip ihbar yapacağını söylüyorsun yardımcı oluyorlar dolduruyorsun sonra vergi müdürlüğnüe gidip o panelden aldığın bilgierle sgkdeki gibi şikayet ediyorsun. Ödül alamıyorsun ama onları bağartıyorlarYok ya bunu yapacam ya da telegramdan bi iki keko bulup ben bicaklatcam lavugu 😁
ihbar edip 2 3 ay evinden çıkmıycan reis duvara da bir tane saçma asacaksın 😀İsyerini görsen kurumsalliktan o kadar uzak ki temizlikciyi bi milyoncuya gonderip fabrika eksiklerini alıyorlar 😁😁😁 Ama iste fabrikanın yarıdan cogu kacak baya kallvi ceza yer,hani ben yesem ihbar edeni öperim yani o yuzden terreddut yasıyorum
lafı bile sinirlerimi zıplattı 😀Not : Muhasebedeki adam benım
Kanka adam 165 e 55kilo ben onu tek elimle döverimde istiyorum ki bunlar ice dogru sıçsın ve bende sırtlarından para kazanıyım100 k ya boyun kilidine alırım müdürünü
Cokta iyi olmayabilri ak arayip konusmuyom cok puahhaa mesajlarda iyi yaniNot : Muhasebedeki adam benım