- 20,656
- 4,068
- 113
Acrlemiz yokMexico pioneres taraf alicaktim 76-76 iken korktuk almadik 84-80 geldi
Acrlemiz yokMexico pioneres taraf alicaktim 76-76 iken korktuk almadik 84-80 geldi
Bol şansin olsun dostArkadaslar becerebilirsem sadece ve sadece istedigim kisilere ulasirim
Acelem yok kafama yatan bisi bulursam alirim
Ekli dosyayı görüntüle 746707
Dost bence fikir verme, 35K basacak o sorumluluğun altına bi tek kendi girsin9 u bekleyebilirsen en mantıklı seçim bu 180 sayı çıkacağını düşünüyorum
Canli oynarim gormeden mac onu oynayamam9 u bekleyebilirsen en mantıklı seçim bu 180 sayı çıkacağını düşünüyorum
Ağaç olduk hayro pauahahBeyler hala bisey yok yeni zelenda 9,30 baslicak var
Cin kadin tenis lanlana maci alir var mac gelicek gibi ama oynamiyom ona konu durursun aldigimda atarim suan bekliorum
Tm dostBeyler hala bisey yok yeni zelenda 9,30 baslicak var
Cin kadin tenis lanlana maci alir var mac gelicek gibi ama oynamiyom ona konu durursun aldigimda atarim suan bekliorum
Zaten 3 adim yapmışsın dağıtım yap bitsinCanli oynarim gormeden mac onu oynayamam
Dost bakiye yüksek olduğu için şuan kendisi de rahat oynayamıyor bu saatlerde çin japon avusturalya filipinler bahsi çok aldım eğer kafasında varsa bende kafasındakine destek olayım mantığıyla yazdım ama senin dediğinde doğruDost bence fikir verme, 35K basacak o sorumluluğun altına bi tek kendi girsin
Bol sans bize takio edek 😁
Bol şans reisArkadaslar becerebilirsem sadece ve sadece istedigim kisilere ulasirim
Acelem yok kafama yatan bisi bulursam alirim
Ekli dosyayı görüntüle 746707
EdelimBol sans bize takio edek 😁
Bol sans hayroBeyler hala bisey yok yeni zelenda 9,30 baslicak var
Bekliyor iyi bir basket buldu mu basacakMaç nedir ğsdşdşşdşddşdş