- 9,898
- 9,713
- 113
Mrlbra da var la yeme adamı şimdi Vecna varBu drdiğini yapan 2 kişi var işte sabit anlamda ptr ve kaybeden 🤣🤣
Mrlbra da var la yeme adamı şimdi Vecna varBu drdiğini yapan 2 kişi var işte sabit anlamda ptr ve kaybeden 🤣🤣
Dostum olduğu doğrudur ama ortak değilim. Sadece ihtiyaç anında birbirimize destek olmaya çalışan dostuzBarrios’da ortak galiba ona da tebrikler
Hayır la öyle değil ben başka bişey söyledim dağıtım değil konu ona bakarsan suvatım var 3 kazanıp 3 dağıtan puhahahahMrlbra da var la yeme adamı şimdi Vecna var
Tahmin ettiğim kişi mi barrios kardeş 🤣Dostum olduğu doğrudur ama ortak değilim. Sadece ihtiyaç anında birbirimize destek olmaya çalışan dostuz
Helal olsun valla dost size, bende ödül aldım sabah.Dostum olduğu doğrudur ama ortak değilim. Sadece ihtiyaç anında birbirimize destek olmaya çalışan dostuz
Kazancınız daim olsun canoDostum olduğu doğrudur ama ortak değilim. Sadece ihtiyaç anında birbirimize destek olmaya çalışan dostuz
Olum o konuda benden salağı mı var geçen gene 4K kazandık 5K dağıttık akHayır la öyle değil ben başka bişey söyledim dağıtım değil konu ona bakarsan suvatım var 3 kazanıp 3 dağıtan puhahahah
Hayro 1 hafta olmuş katılalı foruma dost ne ara dost oldunuz kıskandırıyorsunuzDostum olduğu doğrudur ama ortak değilim. Sadece ihtiyaç anında birbirimize destek olmaya çalışan dostuz
Seninde helalin var egecim puhahahaOlum o konuda benden salağı mı var geçen gene 4K kazandık 5K dağıttık ak
Mahalleden arkadaşını üye etmiş enişteHayro 1 hafta olmuş katılalı foruma dost ne ara dost oldunuz kıskandırıyorsunuz
Salaklık konusunda mı 🥷Seninde helalin var egecim puhahaha
Aslında eskidir hepinize iyi kötü iyiliği dokunmuş biri lakin şu an için kim olduğu bende kalsınHayro 1 hafta olmuş katılalı foruma dost ne ara dost oldunuz kıskandırıyorsunuz
İyilik konusunda akSalaklık konusunda mı 🥷
Herkese dokunduysa ve sağlam dokunduysa ptr'dan başkası degildir bence. 😁Aslında eskidir hepinize iyi kötü iyiliği dokunmuş biri lakin şu an için kim olduğu bende kalsın
Söyleme bosverAslında eskidir hepinize iyi kötü iyiliği dokunmuş biri lakin şu an için kim olduğu bende kalsın