- 13,910
- 6,247
- 113
o lale banada yazdı 😂Sullyde sahtekar iyi olmuş.bana yazıyordu tgdan konum at diyo 😁
o lale banada yazdı 😂Sullyde sahtekar iyi olmuş.bana yazıyordu tgdan konum at diyo 😁
La ferdi olsa dağıtım mi yapar sence puahahUla bu hayroo bizden birisi iki gün önce üye olmuş ferdi mi acaba
DoğruLa ferdi olsa dağıtım mi yapar sence puahah
Gecmis olsun kardesimo lale banada yazdı 😂
kahkaha attım lan😂La ferdi olsa dağıtım mi yapar sence puahah
benı konularda dillendirme diye onun hala hesabı varGecmis olsun kardesim
😂😂😂😂😂La ferdi olsa dağıtım mi yapar sence puahah
Bu adamın dostu bilindik aktif biri demek ki herkesi tanıdığına göre 😁Takibede gerek yok işine baksın millet buradaki dostumun fikri önemli o sizi tsnıyo hatırlı ve vefalı kim varsa iyi gönderim olur burada olmasa bile o kişiler tabi başarabilirsem
Allah ona verdigi cani alamiyor siz nasil para alicaksiniz ondan?adamin hayati para koprtmak uzerine kurulu.300 ver cekim yapio aticam der 1 ayda parani alamazsin hergun bi yalan uydurur gunde 2 kere sallar seniLa ferdi olsa dağıtım mi yapar sence puahah
Ferdi fakirden alir kendi yerdi
Valla ben ilk kez gordum.parali birine benziyor demekki ben tanimiuorum.benim tanidiklar hep fakir awkBu adamın dostu bilindik aktif biri demek ki herkesi tanıdığına göre 😁
KimOlum süresiz banlandıysa ben adak adamıştım 20 kişi 250₺ diye
bende dıyorum neden tanıyoruz bırbırımızıValla ben ilk kez gordum.parali birine benziyor demekki ben tanimiuorum.benim tanidiklar hep fakir awk
Baslayinca haber ederiz ggg
Bilmiyorum öyle paralı olup aktif tanınan kim var diye kimse de yok 😁Valla ben ilk kez gordum.parali birine benziyor demekki ben tanimiuorum.benim tanidiklar hep fakir awk
Ferdi 🤣
Yoğ awFerdi 🤣
Bosver saydığımız da da birsey cikmiyor zatenKonu otobüs durağı Oldu 😁😁