Tmm la haklisin bnde vardim seni kacirmisim yoruldum mg takip etmektenkardeş ben 2 gündür burdayım dün sabaha kadar totemdeydik
Tmm la haklisin bnde vardim seni kacirmisim yoruldum mg takip etmektenkardeş ben 2 gündür burdayım dün sabaha kadar totemdeydik
Sonradan varsinHocam bizde burdayiz bastan iyi bak
Yok 2 kez tbrkler yazmis.neyse ne ya bn olsam sametle ramoy topsuzuma atardim cekilise gerek duymazdim baska totem yapan yok.baslardada hamit63 vrmisSonradan varsin![]()
Sağol kardeşimYok 2 kez tbrkler yazmis.neyse ne ya bn olsam sametle ramoy topsuzuma atardim cekilise gerek duymazdim baska totem yapan yok.baslardada hamit63 vrmis
KatiliyorumYok 2 kez tbrkler yazmis.neyse ne ya bn olsam sametle ramoy topsuzuma atardim cekilise gerek duymazdim baska totem yapan yok.baslardada hamit63 vrmis
Ne diyelim insallah batmi diyelimYok 2 kez tbrkler yazmis.neyse ne ya bn olsam sametle ramoy topsuzuma atardim cekilise gerek duymazdim baska totem yapan yok.baslardada hamit63 vrmis
Yaw tmm uzatmayalim ceksinler cekilisi bitsin.Ne diyelim insallah batmi diyelim
Hadi hayırlısı diyelim
Aynenyapim mi bunlar arasından
Kardes tipusuzumsu ya ayip ayip olur bence
Yanlislik Yan topuzumsu da hep burdaydi.gerekirse beni ekleme onu ekleHadi hayırlısı diyelim
Onunla ayrı işim vardı o yüzden almadımKardes tipusuzumsu ya ayip ayip olur bence
Hamitin yerine topsuz var diye bilorumYanlislik Yan topuzumsu da hep burdaydi.gerekirse beni ekleme onu ekle
Kendinide kat laYanlislik Yan topuzumsu da hep burdaydi.gerekirse beni ekleme onu ekle