- 78
- 33
- 18
arkadaslar bir suredir yoktum. Hediye popok NFT veren bi site vardi. Epey bi nft vardi brnim icinde siteyi hatirlaniyorum. Yareimci olabilir misiniz
Vbet veriyorarkadaslar bir suredir yoktum. Hediye popok NFT veren bi site vardi. Epey bi nft vardi brnim icinde siteyi hatirlaniyorum. Yareimci olabilir misiniz
Kral hangi siteye yonlendiriyorduVbet veriyor
Ortak.meKral hangi siteye yonlendiriyordu
Ortak.meKral hangi siteye yonlendiriyordu
Yok kral hediye al deyince bi siteye yonlendiriyordu 80-100 arasi NFT vardi cezaevibe girdik insallah kapanmamistir site50 tane site verdi bulamazsin
Geçmiş olsun Ortak mede birikiyordu o hesabına bakYok kral hediye al deyince bi siteye yonlendiriyordu 80-100 arasi NFT vardi cezaevibe girdik insallah kapanmamistir site
Eyvallah tesekkurler. Yardimlar icinGeçmiş olsun Ortak mede birikiyordu o hesabına bak
Orası kapanırsa tum betco lar kapanırdı heralde hepsinin sahibi onlar zaten 😂😂😂Yok kral hediye al deyince bi siteye yonlendiriyordu 80-100 arasi NFT vardi cezaevibe girdik insallah kapanmamistir site
Dost dedigin kadar nft varsa cok guzel para alirsin. aylik faizdr vermistir ustuneYok kral hediye al deyince bi siteye yonlendiriyordu 80-100 arasi NFT vardi cezaevibe girdik insallah kapanmamistir site
ortak.mearkadaslar bir suredir yoktum. Hediye popok NFT veren bi site vardi. Epey bi nft vardi brnim icinde siteyi hatirlaniyorum. Yareimci olabilir misiniz
fastex.com ortak.me bunlar dışında başka yok zaten.Yok kral hediye al deyince bi siteye yonlendiriyordu 80-100 arasi NFT vardi cezaevibe girdik insallah kapanmamistir site
Helal olsun sana puhhaaortak.me
Ferdi sporda ne güzel 1.5k yaptık 5 orandan salak gibi slota girdim 2 dakika da sifirlandim yaortak.me
Slot artık kan emiyor her gün kazanan kişi sayısı azalıyor geçmiş olsun dostumFerdi sporda ne güzel 1.5k yaptık 5 orandan salak gibi slota girdim 2 dakika da sifirlandim ya
Ben sporda iyiyim iyi kazanıyorum normalde ama mal gibi slota giriyorum tövbe artık slot bitmiştir benim için son 1 ayda belki 50k paramı yediSlot artık kan emiyor her gün kazanan kişi sayısı azalıyor geçmiş olsun dostum
Ortak.me/tr de bitiyordu hâlen duruyo mu roll yapalım 😁arkadaslar bir suredir yoktum. Hediye popok NFT veren bi site vardi. Epey bi nft vardi brnim icinde siteyi hatirlaniyorum. Yareimci olabilir misiniz
La benim dr vardi 2 3 nft 1Ftn değerinde girilmiyor siteye. Girebilen var mi?Ortak.me/tr de bitiyordu hâlen duruyo mu roll yapalım 😁
Kral vpn acLa benim dr vardi 2 3 nft 1Ftn değerinde girilmiyor siteye. Girebilen var mi?