Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling heineken00 | Kasa 4k Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,041
3,543
113
Kazananlara tebrikler

heineken00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,728
3,033
113
Arkadaşlar bazı arkadaşlar sitem etmiş ama baktım en başından olan 3 kişiyi seçtim, herkese de dağıtım yapamayız di mi ? Gönül ister ki herkese el uzatalım ama bizim de kendimize göre bir capimiz var , kimsenin gönlünü kırmak istemem 3 5 alıyoruz mutlaka dağıtım yapıyoruz. Kalp kıracak kelimeler kullanmayın lütfen, sonucta haydan gelmiyor bu para

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,106
13,149
113
Yeterrrrrrrrr

akcakocalı

Chobain
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,587
5,641
113
Eline sağlık bizde tekip etmiştik ama sansın bol olsun üstad sabaha kadar burdaydık

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,091
512
113
3.cu sayfadan beri varız dost beyse bize tebrik etmek düşer hayırlısı buymuş
Aynen gecende takıpledık son 30 sayfa oldu Mac gelıyor bırı geldı wonn yazdı dm at diyor o onemlı degıl para kendi parası da dıger adamları salak yerine koymazsın dımı neyse ıyı forumlar

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,098
10,276
113
Aynen gecende takıpledık son 30 sayfa oldu Mac gelıyor bırı geldı wonn yazdı dm at diyor o onemlı degıl para kendi parası da dıger adamları salak yerine koymazsın dımı neyse ıyı forumlar
Bosver dost takılma ben eylül ekim ayında dunya para dagıtttım burada kaybettiğim kuponlarda bile sırf takip edenler oldu dıye para attığım olmustu bende dün 3 4 tane kuponunu takip ettim arkadasın hepside kazandı hiç kaale almadı sıkıntı yok umursamam ben öyle seyleri herkesin karakteri dusunce yapısı farklı sende böyle seylere takılma kumar bu her an hersey olabilir

heineken00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,728
3,033
113
Arkadaslarına atıyor zaten kanka ne sandın sen
Bak kardeş ben haksızlık sevmem attığım insanlardan tartismalioldugum Bile var , arkadaş lafına gelince içlerinde hiç biri ile samimi de değilim kaldı ki samimi olup takip eden de vardı atmadım boş laf yazma , böyle düşünüyorsan benim açtığım konulara müdahil olma yalandan kendini germe

heineken00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,728
3,033
113
Ayrıca 1 tane bile etkinlik acmamissin kimseye nasibin dokunmamis gelmiş carliyorsun kaldı ki baktım ve sayfanın en başından sonuna olan 3 kisiyi seçtim sen 2 . Sayfa sonunda katilmissin, biraz ama biraz kontrol et öyle konuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...