- 5,728
- 3,033
- 113
Tebrikler@Shellac burası başarılı herkese iyi günler
Arkadaslarına atıyor zaten kanka ne sandın senEline sağlık bizde tekip etmiştik ama sansın bol olsun üstad sabaha kadar burdaydık
3.cu sayfadan beri varız dost beyse bize tebrik etmek düşer hayırlısı buymuşArkadaslarına atıyor zaten kanka ne sandın sen
Aynen gecende takıpledık son 30 sayfa oldu Mac gelıyor bırı geldı wonn yazdı dm at diyor o onemlı degıl para kendi parası da dıger adamları salak yerine koymazsın dımı neyse ıyı forumlar3.cu sayfadan beri varız dost beyse bize tebrik etmek düşer hayırlısı buymuş
Bosver dost takılma ben eylül ekim ayında dunya para dagıtttım burada kaybettiğim kuponlarda bile sırf takip edenler oldu dıye para attığım olmustu bende dün 3 4 tane kuponunu takip ettim arkadasın hepside kazandı hiç kaale almadı sıkıntı yok umursamam ben öyle seyleri herkesin karakteri dusunce yapısı farklı sende böyle seylere takılma kumar bu her an hersey olabilirAynen gecende takıpledık son 30 sayfa oldu Mac gelıyor bırı geldı wonn yazdı dm at diyor o onemlı degıl para kendi parası da dıger adamları salak yerine koymazsın dımı neyse ıyı forumlar
Bak kardeş ben haksızlık sevmem attığım insanlardan tartismalioldugum Bile var , arkadaş lafına gelince içlerinde hiç biri ile samimi de değilim kaldı ki samimi olup takip eden de vardı atmadım boş laf yazma , böyle düşünüyorsan benim açtığım konulara müdahil olma yalandan kendini germeArkadaslarına atıyor zaten kanka ne sandın sen
Ayrıca 1 tane bile etkinlik acmamissin kimseye nasibin dokunmamis gelmiş carliyorsun kaldı ki baktım ve sayfanın en başından sonuna olan 3 kisiyi seçtim sen 2 . Sayfa sonunda katilmissin, biraz ama biraz kontrol et öyle konuşAynen gecende takıpledık son 30 sayfa oldu Mac gelıyor bırı geldı wonn yazdı dm at diyor o onemlı degıl para kendi parası da dıger adamları salak yerine koymazsın dımı neyse ıyı forumlar
nasip değilmiş dost iyi forumlarAynen gecende takıpledık son 30 sayfa oldu Mac gelıyor bırı geldı wonn yazdı dm at diyor o onemlı degıl para kendi parası da dıger adamları salak yerine koymazsın dımı neyse ıyı forumlar
Tebrikler dost@Shellac burası başarılı herkese iyi günler