Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti hoseguardian / GS / Konya 6+ Gol

Kupon Miktarı
2350
Kupon Oranı
6.21

hoseguardian

ᴛᴇғᴇᴄɪ̇
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,764
1,714
113
Dostlar bugün slotta 2350 TL bir çekimim oldu onu hiç dokunmadan bu maça koydum. Olur mu olur eğer olursa dm den 🎁 🎁

Ekli dosyalar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kupon miktarı 2350₺
Kupon oranı 6.21
Kupon kazancı 14593.5₺

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,578
3,289
113
İns olur, ama çok zor bence yooooohhhqqq artik derler ya o misal, ama bellide olmaz tabi ins olur

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,578
3,289
113
Geçende Barcelona ya 9+ oynadım senin gibi bir arkadaş 5 ten fazla olmaz dedi 8 de kaldı.
Kanka olmaz demiyorum, gsliyim birde ben yani, benim kafamda gsnin ciktigi her mac ust basliyor zaten 😅 ama su bi gercek zor yani hatta cok zor

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,996
2,176
113
Dostlar bugün slotta 2350 TL bir çekimim oldu onu hiç dokunmadan bu maça koydum. Olur mu olur eğer olursa dm den 🎁 🎁
Yok 4-2 biter yok gs patlar yok şöyle maç bitince ben demiştim dicekler sözüm meclisten dışarı neye göre verdin bilmiyorum bunu da ziraat kupası yani ga yedek ağırlıklı çıkcak çıkmışta hatta ATV veriyo şuan gs süperlig odaklamış kendini Konya gol atamıyor 4 tane ya çıkar ya çıkmaz bol şans

hoseguardian

ᴛᴇғᴇᴄɪ̇
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,764
1,714
113
Yok 4-2 biter yok gs patlar yok şöyle maç bitince ben demiştim dicekler sözüm meclisten dışarı neye göre verdin bilmiyorum bunu da ziraat kupası yani ga yedek ağırlıklı çıkcak çıkmışta hatta ATV veriyo şuan gs süperlig odaklamış kendini Konya gol atamıyor 4 tane ya çıkar ya çıkmaz bol şans
Dost herhangi bir analiz yapmadım. İnsanın içinden geçer ya hani ilk geçtiğine oynamaz başka birşeye oynar ama ilk içinden geçen maç gelir o hesap benimki içime otururdu yapmasam.