- 3,517
- 1,816
- 113
Anladığım kadarıyla karşı taraf avukat tutmuş dogrumu161 bin de faizlerle 200 bini buldu
Anladığım kadarıyla karşı taraf avukat tutmuş dogrumu161 bin de faizlerle 200 bini buldu
Evet vekalet vermiş avukataAnladığım kadarıyla karşı taraf avukat tutmuş dogrumu
Benim faizleri vekalet ücretlerini iptal ettirip aylık 20 bin toplam 161 bin ödeyecek şekilde anlaşma yapmam gerek fakat bu anlaşmayı nasıl yapabilirim onu bilmiyorum kadını arayıp anlaşabilirim ama avukat onun aklına girecek vekalet ücreti faizleri hepsini alalım diye o yüzden nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorumAnladığım kadarıyla karşı taraf avukat tutmuş dogrumu
Tamam kral bu davayi dilekçe ile kazanma şansın %10 avukatsiz kazanmasin bu davayı şimdi avukat tutsan 100 bin vericen zaten kazanicanin garantisi yok o yüzden uzlaşma yoluna git zaten param yok diyosun %90 karşı taraf avukatı kazanir dilekçeyle çözebileceğin bi dava degil buEvet vekalet vermiş avukata
Konustun mu kadinla bu durumuBenim faizleri vekalet ücretlerini iptal ettirip aylık 20 bin toplam 161 bin ödeyecek şekilde anlaşma yapmam gerek fakat bu anlaşmayı nasıl yapabilirim onu bilmiyorum kadını arayıp anlaşabilirim ama avukat onun aklına girecek vekalet ücreti faizleri hepsini alalım diye o yüzden nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum
Zaten avukatta bunu söylemiştiTamam kral bu davayi dilekçe ile kazanma şansın %10 avukatsiz kazanmasin bu davayı şimdi avukat tutsan 100 bin vericen zaten kazanicanin garantisi yok o yüzden uzlaşma yoluna git zaten param yok diyosun %90 karşı taraf avukatı kazanir dilekçeyle çözebileceğin bi dava degil bu
Mesaj attım da daha dönüş yok konuşsam ne konuşmalıyım kadın tamam aylık 20 bin öde derse bende ödersem bu davalar ne olacak kadın parasının tamamını almadan davaları çekmez kiKonustun mu kadinla bu durumu
Yalan a.k cukkasini alir davayida kaybeder bide 200 bin ödersin kadinla yüz yüze konuşup bu parayı odeyecek durumum yok taksitle odeyebilirim ana parayı üzerini odeme şansım yok bunu odeyecegime dair sozlesme vereyim aylik taksitle ödeyim davayi geri cek diyecen yok falan derse sen bilirsin zaten ödeyecek durumum yok ne olucaksa olsun artik diye cekicen resti başka şansın yokZaten avukatta bunu söylemişti
30.000 TL, bu davada %20 icra inkar tazminatı karşı vekalet ücreti gibi riskler bulunduğunu unutmayın. bunları bertaraf etmek için uğraşacağız. yetki itirazı ile birlikte süreci de olabildiğince uzatırım. bu sizin lehinize olur.
Avukat sözleşme yapicak kral o davayı cekicek sende parayı odeyeceksin siz durumu avukata anlatinca ona göre hazirlar sözleşmeyiMesaj attım da daha dönüş yok konuşsam ne konuşmalıyım kadın tamam aylık 20 bin öde derse bende ödersem bu davalar ne olacak kadın parasının tamamını almadan davaları çekmez ki
2 haftam var bu hukuk davasına itiraz için şimdi tebligat bugün geldi resmi tatil de 9 gün ilan edilmiş bu 9 gün 2 haftadan düşecek mi bilgin var mıYalan a.k cukkasini alir davayida kaybeder bide 200 bin ödersin kadinla yüz yüze konuşup bu parayı odeyecek durumum yok taksitle odeyebilirim ana parayı üzerini odeme şansım yok bunu odeyecegime dair sozlesme vereyim aylik taksitle ödeyim davayi geri cek diyecen yok falan derse sen bilirsin zaten ödeyecek durumum yok ne olucaksa olsun artik diye cekicen resti başka şansın yok
Evet kral senin itiraz bi işe yaramaz davayı uzatirsin sadece o da sana 300 bin olarak geri döner bu 9 günde uzlasma dene kadin kimse bul anlaş yoksa sonuç davayı kaybedersin odemezsen 3 ay tazyik hapsi yatarsın borcun katlanarak artar işe girdiginde banka hesabina para geldiginde hepsine el koyarlar senin tek şansın uzlasmak2 haftam var bu hukuk davasına itiraz için şimdi tebligat bugün geldi resmi tatil de 9 gün ilan edilmiş bu 9 gün 2 haftadan düşecek mi bilgin var mı
Anladım teşekkürlerEvet kral senin itiraz bi işe yaramaz davayı uzatirsin sadece o da sana 300 bin olarak geri döner bu 9 günde uzlasma dene kadin kimse bul anlaş yoksa sonuç davayı kaybedersin odemezsen 3 ay tazyik hapsi yatarsın borcun katlanarak artar işe girdiginde banka hesabina para geldiginde hepsine el koyarlar senin tek şansın uzlasmak
Başkan adam hukukun hsni bilmiyor boş beleş bize sallıyor neyse maaşın tamamına el konur diyen adamı kaale almak hata 😂😂😂😂Saygınızı koruyarak yorumlar yapar iseniz sevinirim beyler.