- 1,460
- 645
- 113
Sıkıntı yok ibana atarken açıklama da belirt borç ödemesi diyeBeyler bu varlik şirketlerine daha önce ödeme yapan var mi acaba ? Ibana atarken ne yapalim falan
Sıkıntı yok ibana atarken açıklama da belirt borç ödemesi diyeBeyler bu varlik şirketlerine daha önce ödeme yapan var mi acaba ? Ibana atarken ne yapalim falan
Biri sanki dosya numarasini faalan atin demisti sikayet varda bir suru sikayet var millet odemis icaryi kaldirmamislar gidip icra dairesinde de dostyayi kapatmasina ragmen o nasil oluyorSıkıntı yok ibana atarken açıklama da belirt borç ödemesi diye
Aynen kanka dosya no yazmak lazim aciklamayaBiri sanki dosya numarasini faalan atin demisti sikayet varda bir suru sikayet var millet odemis icaryi kaldirmamislar gidip icra dairesinde de dostyayi kapatmasina ragmen o nasil oluyor
Ben yazicam dedim karsidaki kari israrla boyle istemiyor gibiydi tc ad soyad yaz borc odeme yaz yeter dedi hepAynen kanka dosya no yazmak lazim aciklamaya
Ben odeme taksit 1 bide icra ni yaziyordumBen yazicam dedim karsidaki kari israrla boyle istemiyor gibiydi tc ad soyad yaz borc odeme yaz yeter dedi hep
Bende tc ad soyad borç ödeme yazıp yolladım kapatıldı dosyalar 1 güne bilmiyorumBen yazicam dedim karsidaki kari israrla boyle istemiyor gibiydi tc ad soyad yaz borc odeme yaz yeter dedi hep
Ödeme sözü verip imza attıysan ya ödücen ya yatıcan kardeşim bi yere ödeme sözü verip imza atmayın araştırın bişeyleri ilk önceBeyler yapı kredi tebligat gönderdi görselde yazıyor hapis filan yazıyor maddi imkansızlıklar yüzünden ödeyemiyorum bı çıkarı yok mu sonu ne olur borcu ne yapabilirim akıl verin lütfen
Yok başkan ödeme sözü vermedim imzada atmadım bı yereÖdeme sözü verip imza attıysan ya ödücen ya yatıcan kardeşim bi yere ödeme sözü verip imza atmayın araştırın bişeyleri ilk önce
Youtubeda avukatlari dinledim aynen dosya numarasini yazin diyorlar yazarim zatenBen odeme taksit 1 bide icra ni yaziyordum
Kardo kaç paralık borcu kaça indirdinYoutubeda avukatlari dinledim aynen dosya numarasini yazin diyorlar yazarim zaten
40 a cikmisti masraflar dahil.. ana para 22.5 diye 22.5 dedim 24.5 a anlastik maaş haczi olmasa 10k ya bile tmm der bunlar öyle sezdim bir ara arayacaktim kac ay once aramadik pisman oldum maaş haczi onlarin elini güclendiriyor baan bu ay geldi dahaKardo kaç paralık borcu kaça indirdin
Bende o zaman maaş haczi yok faiz ile 300 k küsür olmuş borç ben o zaman 50 ye kapatma şansım oluyormu40 a cikmisti masraflar dahil.. ana para 22.5 diye 22.5 dedim 24.5 a anlastik maaş haczi olmasa 10k ya bile tmm der bunlar öyle sezdim bir ara arayacaktim kac ay once aramadik pisman oldum maaş haczi onlarin elini güclendiriyor baan bu ay geldi daha
Ana para ne ki o kadar oluyor mu bilmiyom la ama bunlar bu borclari misal 100k yi 10k ya falan satin aliyomus yani o kadar iner mi bilmiyom ama sen ara konus teklif et onaya sunuyor sana bir fiyatla geliyor bazende diretiyorlarmis ama misal indirjm yapmiyorlarmis neye gore o bilmiyom biraz arastirdim o sekilde yaniBende o zaman maaş haczi yok faiz ile 300 k küsür olmuş borç ben o zaman 50 ye kapatma şansım oluyormu
Eyvallah kardoAna para ne ki o kadar oluyor mu bilmiyom la ama bunlar bu borclari misal 100k yi 10k ya falan satin aliyomus yani o kadar iner mi bilmiyom ama sen ara konus teklif et onaya sunuyor sana bir fiyatla geliyor bazende diretiyorlarmis ama misal indirjm yapmiyorlarmis neye gore o bilmiyom biraz arastirdim o sekilde yani
Bi bok olmaz o zaman neyi dert ediyon reis çalışıyorsan maaş haciz gelir o kadar benim 9 ay oldu ödemiyorum Akbank garanti wodafoon hattım cihaz aldım patladı Migros moneypay patlak varda var ödeme sözü verme imza atmaYok başkan ödeme sözü vermedim imzada atmadım bı yere
Benim yapıkredi 40 küsür k borç avukatlık bürosuna devredildi 100 k oldu aylık 10 k ödüyorum 5 ay kaldıBişi olmaz üstüne bir şey yoksa aradıklarında vs ödeme sözü verme durumun olunca ödersin yada ödemesen de bir kaç seneye varlık yönetimine devrediyorlar borcun 50 binse 20ye kapatırsın ama bir daha 1 2 sene bankalardan kredi kredi kartı alamazsın
Benim son 5 taksitim kaldı kafamı duvarlara vuruyorum taksit bitti mi çıkacam bu çukurdan silecem her şeyikumarı oynayanların durumu ortada. oynatanlarsa şuanda otellerde kral dairelerinde günlerini gün ediyorlar kızlar partiler
hapis yok korkutmak için yazarlar tahattüt vermediğin sürece hapise girmessinBeyler yapı kredi tebligat gönderdi görselde yazıyor hapis filan yazıyor maddi imkansızlıklar yüzünden ödeyemiyorum bı çıkarı yok mu sonu ne olur borcu ne yapabilirim akıl verin lütfen