Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Bankası İhtiyaç Kredisi

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,816
7,794
113
yok artık bankalar vermiyor 1200 puanım var açıkta dostam borcum yok düzenli ödediğim kredi kartım var şubeye dahi gitsem olumsuz sonuçlanıyor tek çare ön ödemeli kredi kartlarını 5-6 ay düzenli kullanmak başka türlü olmuyor
20 25 arası icra dosyasından son 2 3 tane açık dosya kaldı toplam borcu 20 30 k falan bir fırsat bulunca onları da temizlicem sonrasında kredi notu ne kadar sürede yükselir sence 200 300 çekip bir işe atilmayi düşünüyorum Max 300k yetiyor bana başlangıçta

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,161
7,170
113
Aslinda guzel puan ama malum ekonominin icine ettiler buda kolay kredi almayi zorlastirdi. Gecen sene benim borcum varken 1080 puanla kredi cektigimi biliyorum. Zaten duzenli odedigin bir kartin varken on odemeli bir karta gerek varmi onu bilmiyorum. Iki ay sonra zaten 1400 leri gorursun rahat
önceden icra dosyası vardı malum onun etkisi var o yüzden çıkmıyor

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,161
7,170
113
20 25 arası icra dosyasından son 2 3 tane açık dosya kaldı toplam borcu 20 30 k falan bir fırsat bulunca onları da temizlicem sonrasında kredi notu ne kadar sürede yükselir sence 200 300 çekip bir işe atilmayi düşünüyorum Max 300k yetiyor bana başlangıçta
zor yükseliyor sicil affı gelmesi lazım yoksa 2 sene boyunca kredili ürün kullanmadan çıkmıyor

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,816
7,794
113
zor yükseliyor sicil affı gelmesi lazım yoksa 2 sene boyunca kredili ürün kullanmadan çıkmıyor
E devletten borcu kapadıktan bir hafta sonra sildiriyorum işte reis normalde sorgulama ordan yapılmıyor mu mesela eskiden operatörler de bana telefon vermezdi fazla sayıda açık dosya var diye dosya 5 e düştükten sonra hepsi vermeye başlamıştı

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,161
7,170
113
E devletten borcu kapadıktan bir hafta sonra sildiriyorum işte reis normalde sorgulama ordan yapılmıyor mu mesela eskiden operatörler de bana telefon vermezdi fazla sayıda açık dosya var diye dosya 5 e düştükten sonra hepsi vermeye başlamıştı
findexden alıyorlar bilgilerini orada en son gecikmede olan ödenmemiş olan borçlar vs her şey yazıyor e devleti genelde evkur tarzı yerler istiyor işte limit olsa güzel olur zamanda millete muhtaç kalacağımıza bankaya el açmak daha iyi

Kafadar21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
663
186
43
Benim puan 700du 2 icra vardı 200k vermislerdi

FRKNDZDR1989

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
164
68
28
Merhaba Forum Severler Kredi Notum 1085 Puan Bazı Zamanlar Borçları Ödeyemediğim Falan Oldu Yapılandırma Falan Yaptırmıştım Şuan İtibari İle Ödemelerimi Düzenli Yapabiliyorum 35 Bin Lira İhtiyaç Kredisi Talebinde Bulundum Çağrı Merkezi Üzerinden Fakat Normalde Kendim Başvurduğum Süre Zarfında Anlık İptal Ediliyordu Ve Sabah Başvurdum Hala Değerlendirmede Sizce Onaylanma İhtimali Nedir Dalga Geçmeden Bu Tarz Durum Yaşayıp Görenlerden Bilgi Almak İstiyorum
Umit etmeni istemem ama is bankasi puani dusuk olanlarada veriyor kredi ve kredi karti degisik banka

gs54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
250
44
28
1200 punın üzerine çıkart 1 ay daha düzenli ödeme yap verirler

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,830
3,843
113
BDD YA IS Bankasi adına şikayet yazdım banka müdürü waatsaptan yazdı yardımcı olacağız diye puanımda 950 bin filandı bende şaşırmıştım seni arayacak temsilci dedi , kredi ve ek hesap verdi notum düşük olmasına ragmen

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
727
717
93
benim puan 1615 garanti kredi vermiyor ama ben de şaşırdım limit de 700 k boşluk var 100 k başvurdum

sinan3434

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
130
22
18
Merhaba Forum Severler Kredi Notum 1085 Puan Bazı Zamanlar Borçları Ödeyemediğim Falan Oldu Yapılandırma Falan Yaptırmıştım Şuan İtibari İle Ödemelerimi Düzenli Yapabiliyorum 35 Bin Lira İhtiyaç Kredisi Talebinde Bulundum Çağrı Merkezi Üzerinden Fakat Normalde Kendim Başvurduğum Süre Zarfında Anlık İptal Ediliyordu Ve Sabah Başvurdum Hala Değerlendirmede Sizce Onaylanma İhtimali Nedir Dalga Geçmeden Bu Tarz Durum Yaşayıp Görenlerden Bilgi Almak İstiyorum
Şubeye git daha iyi olur kulak duyma olmaz

Abdu21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,635
1,440
113
1000 puan 1100 puan 1200 falan bunlar beş para edecek bir puan değil şu piyasada. Ha çok yüksek gelirli bir işte çalışıyorsundur ama geçmişinden ötürü puanın düşüktür o başka. Ama bu piyasada bu puanlara ek belge falan yoksa kimse kredi vermez nakit. Anca hepsiburada dan hadi den falan alışveriş limiti verirler. Bir de kredi kartı.

diyarasim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
355
254
63
Arkadaşlar giriş aşamasında yazıyor onaylanır mı

Serco81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
547
229
43
Kanka şubeye git ordan onaylar red yemeden sürekli de başvuru yapma notun dusuyor