- 1,532
- 594
- 113
Bende kullanmadımArgo kelıme kullandımmı ben sana asker
Bende kullanmadımArgo kelıme kullandımmı ben sana asker
Ula bu ne 🤔Sende kaleciydin işte deldim geçtim seni
Kelıme oyunu yapıyor aklıncaUla bu ne 🤔
Burada olan ödülden vazgeçip senin ödülü mü kovalıyım yani dost 😅Bana çıkarsa rolling yapacam 2 adım ödül sana 🥳
Yok dost burdan gelirse diyorum 😁😁😁Burada olan ödülden vazgeçip senin ödülü mü kovalıyım yani dost 😅
Fileyi deldim niye üzerine alınıyorsunUla bu ne 🤔
Burda bıze hupletme çıkar gibi dur bakalımBurada olan ödülden vazgeçip senin ödülü mü kovalıyım yani dost 😅
Sen daha çok izmarit toplarsın bu kafaylaFileyi deldim niye üzerine alınıyorsun
Kardeş gece gece ne kafa açtın yaFileyi deldim niye üzerine alınıyorsun
Bakalım kazancı bol olsun dost ben kaçtım bu rollden bize de çıkmıyosaaa takip de ettik yani torpil de yok 😅Burda bıze hupletme çıkar gibi dur bakalım
Anıtkabir’de saygı duruyorum izmariti gel sen toplaSen daha çok izmarit toplarsın bu kafayla
Bak işine dostumKardeş gece gece ne kafa açtın ya
profilden anlaman gerekiyodu 16 17 falan laKardeş gece gece ne kafa açtın ya
Sende sana çıkması için herşeyi yapıyorsun ama 😅Bakalım kazancı bol olsun dost ben kaçtım bu rollden bize de çıkmıyosaaa takip de ettik yani torpil de yok 😅
Ödül senin olsun dost işin gırgırındayız zaten dostumuz normal şartlarda da paslaşıyozSende sana çıkması için herşeyi yapıyorsun ama 😅
😁😁profilden anlaman gerekiyodu 16 17 falan la
@ferdikadıoğlu yaş kaç olduÖdül senin olsun dost işin gırgırındayız zaten dostumuz normal şartlarda da paslaşıyoz
Valla bende çok ödül kafasında değilim takip eden 3-5 kişi var çıksın birine işte. Sen ödülü hesaba bekliyorum tarzı konuşunca öyle dedimÖdül senin olsun dost işin gırgırındayız zaten dostumuz normal şartlarda da paslaşıyoz
Gerçi şimdi çıksın birine işte diyoruz da adam ödül mödül falan da dememiş hiç yani o da varÖdül senin olsun dost işin gırgırındayız zaten dostumuz normal şartlarda da paslaşıyoz