Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Jackbet 200 FreeSpin Deneme Bonusu

zorbey50

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
483
138
43
Site Ödeme Yaptı Arkadaşlar Bakiyeyi 2000 yaptım 250 yatırdım 500 çekim talebi verdim geldi bakiye kaldı oyuna girdim biraz oynadım 2000 tl daha talep verdim onuda gönderdiler 250 TL'ye 2250 akşam akşam güzel oldu 😂😂
[/QUOT500 cektin anladıkta 2000 neyle cektin

hs0302

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8
0
1
Yatırım şartı yok yaziyor promosyonlar da 250 yatırım 500 çekim yaziyor

Kocad136

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
41
2
8
Valla bakiye sıfırlanmadı zaman geçirim dedim 2000 oldu geri bakiye payfixle çekim talebi verdim red geldi canlıya bağlandım neden red gelmiş dedim payfix aktif değil havale ile talep ver dedi verdim onayladı çekim geldi 😂

hewal00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
342
77
28
Valla bakiye sıfırlanmadı zaman geçirim dedim 2000 oldu geri bakiye payfixle çekim talebi verdim red geldi canlıya bağlandım neden red gelmiş dedim payfix aktif değil havale ile talep ver dedi verdim onayladı çekim geldi 😂
Yatırım yapmadan mı çektin

yunusxw1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
373
170
43
kurallarmı değişti dedim beni mi koparıyonuz dedim oynama la diyip kapadı desteği dedi iki liseli açmış siteyi güvenip yatırım yapmayın

Vusobaba

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17
7
3
Bonusumuz PRAGMATIC PLAY sağlayıcısında; Gates of Olympus oyununda geçerlidir. Kazanç hesabınıza geçtikten sonra sadece slot oyunlarında katılım sağlayabilirsiniz. Yatırım şartı yoktur, Bakiyenizi 2.000 ₺ yaptıktan sonra 250 ₺ olarak çekim yapabilirsiniz.
İşine gelen alsın gelirse sigara parası niyetine çoğu arkadaşımız yararlanır.
Direkt Gates of olympus oyununa giriş sağlayıp ücretsiz çevrimlerinizi kullanabilirsiniz.
Eywallah canım

Brknatlkn

Beşiktaşlı Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
560
244
43
Madem yatırım yapcam. Güvenilir siteye 250 yatırıp 2000 yapıp 2000 çekerim.

zorbey50

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
483
138
43
Bol
şans

Unal2834

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
516
146
43
Bonusumuz PRAGMATIC PLAY sağlayıcısında; Gates of Olympus oyununda geçerlidir. Kazanç hesabınıza geçtikten sonra sadece slot oyunlarında katılım sağlayabilirsiniz. Yatırım şartı yoktur, Bakiyenizi 2.000 ₺ yaptıktan sonra 250 ₺ olarak çekim yapabilirsiniz.
Direkt Gates of olympus oyununa giriş sağlayıp ücretsiz çevrimlerinizi kullanabilirsiniz.
250 yatırımli

Blackman1627

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12
0
1
Buraya üye olmayın şimdi ordancgeliyorum ben direk uyecokdum canlı destek bakım var bonusxsusn yok dedi izaman kladririn yalancreklama devam etmeyin dedim güldü dalga geçercevsine foruma bildirecem bunları dedim çok seviniriz gulegulecditerek ujslsukkaa xevsplsr verdi prim vermeyin bunlara

celayer29

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18
6
3
250₺ yatırım yaparak 500₺ olarak Xpay Havale yöntemi çekim yapabilirsiniz.

kataki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
317
152
43
Buraya üye olmayın şimdi ordancgeliyorum ben direk uyecokdum canlı destek bakım var bonusxsusn yok dedi izaman kladririn yalancreklama devam etmeyin dedim güldü dalga geçercevsine foruma bildirecem bunları dedim çok seviniriz gulegulecditerek ujslsukkaa xevsplsr verdi prim vermeyin bunlara
Senin o tuşa bastığın klavyeyi üreten firmanın tedarik ettiği ürünlerin içine konduğu polivinil ve benzeri hammaddelerin üretildiği sahadaki dinazorun fosilini gondikliyim