EvetDeneme bonusu aldm 500 yaptm da 500 yatıraym mı acaba site güvenilirmi arkadaşlar
EvetDeneme bonusu aldm 500 yaptm da 500 yatıraym mı acaba site güvenilirmi arkadaşlar
Paran kalmaz bu sitedeDeneme bonusu aldm 500 yaptm da 500 yatıraym mı acaba site güvenilirmi arkadaşlar
Bendede aynı ödermi acabaDeneme bonusu aldm 500 yaptm da 500 yatıraym mı acaba site güvenilirmi arkadaşlar
Yatırım yok diyo max 2000 tl diyo neden yatırım yapıyorsun
Deneme bonusu aldık reis ondan digerine yetisemedikYatırım yok diyo max 2000 tl diyo neden yatırım yapıyorsun
çektim 2000 beylerSiteye deneme almak için girince denk geldi son 1 ay yatırımı olana yada bugun 12:00 ila 23:59 a kadar yeni uye olanlara
Sweet bonanza 1000
100ad.
Minimum maksimum 2k çekim
Şimdiden kazanacakları hissediyorum enerjisi ssaglam hissettim. Bonus ta tam üye olunca yayınlandı hadi kazancınız bol olsun
Jasminbet
Bende normal deneme bonusunu çektim paylasım icin tesekkurlerçektim 2000 beyler
Yatirim varmiydi senin 1 ay icinde deneme bonusumu aldinaldım ben eklendi
Sağol kral 2 hesaptan 2+2 4k çektimSiteye deneme almak için girince denk geldi son 1 ay yatırımı olana yada bugun 12:00 ila 23:59 a kadar yeni uye olanlara
Sweet bonanza 1000
100ad.
Şimdiden kazanacakları hissediyorum enerjisi ssaglam hissettim. Bonus ta tam üye olunca yayınlandı hadi kazancınız bol olsun
Jasminbet
Yatırımı bakiyede bırakıyor mu sonrasında oynayıp çekebiliyor muyuzBende normal deneme bonusunu çektim paylasım icin tesekkurler
" bugun 12:00 ila 23:59 a kadar "" bunu sana kim söyledi milleti yanıtma burada 12 ile 17.00 arası biz senin yazdığına burada bakıp iyi oluyoruz gidiyoruz oraya adam diyor 17'de bitmişSiteye deneme almak için girince denk geldi son 1 ay yatırımı olana yada bugun 12:00 ila 23:59 a kadar yeni uye olanlara
Sweet bonanza 1000
100ad.
Jasminbet
Afied olsunSağol kral 2 hesaptan 2+2 4k çektim
2000 kişi sınırlıydı bitmesi normalBonus bitmiş bedavadan üye olmayın
Ben bunu 12 de paylastım yinede sen bilirsin git Bi bardak su iç telefonu bırak zihnini dinlendir@Shellac bitik site prim kasiyor bilerek zaten 2.000 kişilik kota koymuşlar saat 17.00'ye kadar 5'te bitmiş en az forumdan 500-1000 kişi de heybede üye yaptılar kendilerine kapatın konuyu