- 32,013
- 26,252
- 113
Şu pozisyonda takımı boşa çıkarmak hata olur
Ben yorum bile yapmak istemiyorum değmez vallaHer mac 4 lu defansla cikiyorsun ama ne hikmetse derbiler ve uefada büyük maclarda 3 lu defans oynadin cogunda gol atamadin 60 dan sonrada hepsinde döküldün ayrica yanlis oyuncu secimlerin oyunu okuyamaman abi pedro 78 dk nasil 11 de oynadı merthakani niye çıkarıyorsun her hafta ortasahayi niye degistiriyorsun emre mor nasil 11 oynamaz su takımda oyuncularida inancsiz hale getirdin taktik maktik bisey yokki takimda kaba gürültü gevsek gevsek top oynuyorlar çünkü sistem vs hicbirsey yok bence defolup gitsin her mac olay kadro degisimleri sacma sapan oyuncu değişiklikleri en büyük sorumlusu bu adam tabi alibeyde hicbir agirligi olmayan bir başkan cikip masaya vuramiyoe yumrugunu hem hoca hem oyuncular icin besiktasi tebrik ederim eze eze oynadilar ikinciyari ama ayiptir 10 kisi takimdan evinde 4 tanede yemessin be
ben her izlediğimde dahada şaırtıyır takım beni geçen maçta yine penaltı bkuna yendiler zaten penaltı vermese ilk golü atamıyor takımBen yorum bile yapmak istemiyorum değmez valla
Tarihin en rezil Fenerbahçesi. 4 senedir her türlü hayal kırıklığını yaşadık
Çok şişirildi jesus şimdi elde ne lig kaldı ne Avrupa kafasını da milli takım söylentileri karıştırdı büyük ihtimalleBen yorum bile yapmak istemiyorum değmez valla
Tarihin en rezil Fenerbahçesi. 4 senedir her türlü hayal kırıklığını yaşadık
9 kişi kalsa yine atardı bence hatta 5 kişi olsabjk noldu bilmiyorum bir anda en kötü berabere kalırdı10 kişilik takım sana 4 tane atmış
Ali Koç Fenerbahçe Spor kulübü tarihinin en loser başkanıdır adam Kadıköy de ne kadar rekor varsa hepsini rakip takımlara bittittirdi
Beşiktaş'ın gönderiye baktın mı shshsjsjjaj
gördüm 😂Beşiktaş'ın gönderiye baktın mı shshsjsjjaj