- 78
- 19
- 8
canlı desteğe bağlanmak isteyenler CANLI YARDIMA BAĞLAN yazsın yada çekim-çekimim reddedildi yapın sonrasında çıkıyor
1 dk iban doğruladım yalan dekontlaArkadaşlar kimlik doğrula 1 saat oldu sizinki ne kadar sürdü
Sen haketmissin bro. Adamlar haklı.Bakiye 2600 dü 250 yatırdım 300 tl lik spin aldım talep verdim 1700 kaşdı bakiye sıfırlamadılar da çekim de gelöedi
Başkan ters işlem yapmisin 1000 çekip 250 donecektinBakiye 2600 dü 250 yatırdım 300 tl lik spin aldım talep verdim 1700 kaşdı bakiye sıfırlamadılar da çekim de gelöedi
Geldi çekim haketmişim demekki 😂Sen haketmissin bro. Adamlar haklı.
Yok bro çekim geldiBaşkan ters işlem yapmisin 1000 çekip 250 donecektin
Ben havale yaptım. 20dk oldu gelen giden yok . Durum ehemmiyetini koruyoryatırım cekım havale ılemıydı payco ıle yatırıp cektım
sorun cıkarmaz heralde
Lo bi dur yav . Daha çekim gelmedi . Canlı destek yüzüme kapattı.Bro Dm den bı destek at atayım geri
Dostum ss atabilir.misin . Kac saate geldiYok bro çekim geldi
Profilin alt tarafında yazan promosyon a yazın yoksa kabul etmez ondan hata alıyonuz buda kiyagim olsun sizeSite ne canlı desteğe bağlanıyor nede kimlik doğruluyor 2 saat oldu @Shellac site kilit galiba
değişen birşey olmadı reisProfilin alt tarafında yazan promosyon a yazın yoksa kabul etmez ondan hata alıyonuz buda kiyagim olsun size
Kral bak profilim kısmına gir en altta durur ona yaz proflim kısmında kişisel bilgiler altında büyük harfle yazdeğişen birşey olmadı reis