- 2,286
- 824
- 113
Ben dogruladim ama eski uyeydim kodu kabul etmedi
Afiyet olsun agam ben çekemedim ama sevindim senin adınaPaylaşan arkadaşa teşekkürler bin tl çekim talebi verildi 🤑
fs kazancı her alanda geçerlimi rulet oynasak olur mu acabaPaylaşan arkadaşa teşekkürler bin tl çekim talebi verildi 🤑
benimkide yeni onaylanmıs hesap sabah verdiydıktalep onay ıcınolum bizdemi sıkıntı var 6 7 saat oldu doğrulanmadı
Her alanda geçerlifs kazancı her alanda geçerlimi rulet oynasak olur mu acaba
geçeeli olsa ne dost 4 lira verdi mk 😂Her alanda geçerli
Aynısını bana da yaptı bı iki defa çekim yaptım üçüncüye kaldı ya da kalmadı 100 TL günlük günlerce çekim yapmıştım 100 er TL hergun100 TL şeklinde 1 ay ödeme yaptı mesela arkadaşına denk gelip ödedi diye sağlam mı oldu site yorum yapmak için yorum yapmayın abi
Tam dolandırıcı 500 atmıştım 2 3 yıl önce 3k çekimi 10 günde parça parça 300₺ olarak gönderip üstelik hiçbir kural dışı şey yokken bunları yapıp sonrada hesabımı kitlediler aman ha kalite malite ocağınıza incir ağacı dikerlerBu kaç tane çekim yapın bakalım günde 100 Tl cekebilirsiniz derler.risk birimiymis.yillar önce kalitebetten selin ben deyip.100 Tl.neden çekiyorum dediğimde benim yapabileceğim bişey yok diyen müşteri temsilcisi geldi aklima