Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Karafatma Lara Napılmalı

duvar01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
188
111
43
Lan sokakta biri kafama silah dayasa oo nerelisin gardaşım derim sogukkanlı davranırım ama evde kara fatma görünce altıma sıcıorum bunlar nerelerden gırıor tuvaletten gırıor dıyıp duruorlar bıkere tuvaletten cıkanını gormedım nerden gırıorlar aw aşırı korkuorum şu kucuk hayvanlardan. 2 gun once kocaman bıtane cıktı apar topar pederı uyandırdım kalbım delı gıbı atıordu korkudan. 24 saat elımde bocek ılacıyla gezecem son care. Odaya gectım koltugun tam arkasında kara fatma vardı ılac sıktım afalladı ılacı yedı buyuk ıhtımal ölür koltuga cıkamaz (umarım aq). Evı tertemız hıc bocek cıkmayan dostlar varmı bıldıgınız bı yolu varmı terlıkle bıle olduremıorum korkudan ve tıksınclıkten. Ne yabacam ben aw korkudan heryerımı battanıyeyle sardım boyle uyuyacam

Brk0179

Ya Allah Bismillah ADANASPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,351
1,755
113
Adanada meşhur

duvar01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
188
111
43
Fobinin çocuklukla ne alakası var kanka? xD
Bıkere ayaklarımı uzattım masum masum tv ızlıom koltugun arkasından kocaman bı kara fatma bı geldı kendımı yere attım nası olecek yada ondan basa bocek varmı dıye sıkıntıdan sıkıntıya gırıorm param olsa mekan degısıcem ah fakırlık

akonlyyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,234
643
113
Lan sokakta biri kafama silah dayasa oo nerelisin gardaşım derim sogukkanlı davranırım ama evde kara fatma görünce altıma sıcıorum bunlar nerelerden gırıor tuvaletten gırıor dıyıp duruorlar bıkere tuvaletten cıkanını gormedım nerden gırıorlar aw aşırı korkuorum şu kucuk hayvanlardan. 2 gun once kocaman bıtane cıktı apar topar pederı uyandırdım kalbım delı gıbı atıordu korkudan. 24 saat elımde bocek ılacıyla gezecem son care. Odaya gectım koltugun tam arkasında kara fatma vardı ılac sıktım afalladı ılacı yedı buyuk ıhtımal ölür koltuga cıkamaz (umarım aq). Evı tertemız hıc bocek cıkmayan dostlar varmı bıldıgınız bı yolu varmı terlıkle bıle olduremıorum korkudan ve tıksınclıkten. Ne yabacam ben aw korkudan heryerımı battanıyeyle sardım boyle uyuyacam
Milli Mücadele döneminde Rum ve Ermeni çetelerine karşı savaşan Fatma Seher Hanım, toplam 350 kişilik müfrezeyi yönetti. Nüfus kayıtlarındaki ismi "Mahi" olan Fatma Hanım'ın asker eşi Sarıkamış'ta şehit oldu. Fatma Seher Hanım, cesaretinden dolayı gözü kara olduğu için Atatürk tarafından "Kara Fatma" diye anılır.
O böceği bu Güzel isim ile adlandırma kardeşim. Her kim bu ismi o pis böceğe koyduysa onun ırzına geçeyim.
Dikkatli olursan sevinirim saygılar

gmetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,940
1,210
113
Adana Mersin de çok var bende bu yaratıklara uyuz oluyordum çekirge Gibi uçanlari bile vardı MK iyyy iyyy. Aman dikkat et böcek ilacı sıkıyorsan evde uyuma zehirlenirsin

elpadre

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,597
781
113
Bıkere ayaklarımı uzattım masum masum tv ızlıom koltugun arkasından kocaman bı kara fatma bı geldı kendımı yere attım nası olecek yada ondan basa bocek varmı dıye sıkıntıdan sıkıntıya gırıorm param olsa mekan degısıcem ah fakırlık
Görmesi sıkıntı, kaybolması ayrı bir sıkıntı kanka

duvar01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
188
111
43
Adana Mersin de çok var bende bu yaratıklara uyuz oluyordum çekirge Gibi uçanlari bile vardı MK iyyy iyyy. Aman dikkat et böcek ilacı sıkıyorsan evde uyuma zehirlenirsin
20-25 senelık ev bazen yerdekı ahsapların arasındanda cıkıor yıpranmaktan. Ah ulan zengın sanslı pıc olmak vardı sımdı. Şu ılaclamayla kırık dokuk kısımları tamır ettırırdım

duvar01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
188
111
43
Allahın belası soysuz hayvanlar soyunuz sopunuz kurusun ter ıcınde kaldım battanıyeyle kendımı mumyalamaktan. Su geceyı atlatıyım ınsallah kurtuluruz lanetlerden

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,797
7,778
113
Kara Fatma insandan tiksiniyormus zaten sana gelip dokunmaz merak etme

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,825
1,458
113
Allahın belası soysuz hayvanlar soyunuz sopunuz kurusun ter ıcınde kaldım battanıyeyle kendımı mumyalamaktan. Su geceyı atlatıyım ınsallah kurtuluruz lanetlerden
Esmer güzel bi Fatma diye manita yap.Karafatmalara karşı algın değişsin seninki psikolojik

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,659
2,198
113
Öncelikle taras katta güvercin varmı :) genellikle hayvan bulunan yerlerde besleniyolar gubreyle