Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Karafatma Lara Napılmalı

kanarya0237

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
366
105
43
Lan sokakta biri kafama silah dayasa oo nerelisin gardaşım derim sogukkanlı davranırım ama evde kara fatma görünce altıma sıcıorum bunlar nerelerden gırıor tuvaletten gırıor dıyıp duruorlar bıkere tuvaletten cıkanını gormedım nerden gırıorlar aw aşırı korkuorum şu kucuk hayvanlardan. 2 gun once kocaman bıtane cıktı apar topar pederı uyandırdım kalbım delı gıbı atıordu korkudan. 24 saat elımde bocek ılacıyla gezecem son care. Odaya gectım koltugun tam arkasında kara fatma vardı ılac sıktım afalladı ılacı yedı buyuk ıhtımal ölür koltuga cıkamaz (umarım aq). Evı tertemız hıc bocek cıkmayan dostlar varmı bıldıgınız bı yolu varmı terlıkle bıle olduremıorum korkudan ve tıksınclıkten. Ne yabacam ben aw korkudan heryerımı battanıyeyle sardım boyle uyuyacam
Kanka Silla başka bir çatlak yer vardır. Tuvaletten çıkmaz kolay kolay özellikle en alt kart aysan çok gelir. Çürümüş sebze meyve lere dikkat et rutübet olmasın evde sürekli temizlik olması lazım biz üniversitedeyken de çok vardı çareyi temizlikte bulduk. Bi ara kızlara rezil olmuştuk o dakikadan sonra temiLik yapmaya başladık bidaha başımıza gelmedi

morgana

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
81
41
18
Ulan salak derdım o olsa kac ayda yapmıstım dengesızmısın aq defol gıt zekasız herıf konulara yazmak aklıma gelmedı gerızekalıyım cunku ben aq
böcek korkusunu yaşamayan bilemez boşuna kızmana gerek yok. ben sinekten bile çekinirim. ama çözümleri var. ilaçlama yapamıyorsan dediğim gibi kireç al ve en kötü yasadıgın odanın kapısına azıcık dök
Özkan Özkan Sönmemiş Toz Kireç 1 kg Fiyatı - Taksit Seçenekleri

gelelim normal reidlere onlar sadece saatlik çözümdür çoğaldıkları yuvayı belirlemen lazım. ondan sonra ona göre çözümü yaratabilirsin.

duvar01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
188
111
43
zamanında evimizi toplu halde basmıştı diğer gün baştan aşağıya evi ilaçlamıştık bir şey kalmamıştı. öyle bir şey yapın üzerine raid sıkarak geçecek bir şey değil
Saol kıral. Dk bası bocek cıkmıor 15-20 gunde 30 gundemı ne cıkıorda cıka cıka ınsan tıksınıo korkudan ayakta yada sandalyede oturuom falan 2 yasındakı bebelere donduk. Koklerını kazımak sart oldu

zeuss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
150
52
28
Bende korkarım oldum olası , havalandır evi ışıkta çıkmazlar , bide çamaşır suyuyla sil başka bişey gelmiyor aklıma bide ilaçlamak tabi

duvar01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
188
111
43
Bende korkarım oldum olası , havalandır evi ışıkta çıkmazlar , bide çamaşır suyuyla sil başka bişey gelmiyor aklıma bide ilaçlamak tabi
Gece olunca ımbd gerılım 9.8 oluo zaten. O zaman cıkıo pustlar. Poset gıbı temas edınce ses cıkaran seyler naylon gıbı. O zamanda bellı edıolar yururken tıkırtı cıkarıo o evlatları oyle farkedıom ıcerdekı oturma odasında. Saolun dostlar ınsallah cozerım en yakın zamanda

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,357
1,768
113
Kuru nane dök lavabo köşelerine mutfak köşelerine ve yerlere. Bir daha bir sene ugramazlar. Bana da gelip tşk et

Asil1989

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
141
16
18
Lan sokakta biri kafama silah dayasa oo nerelisin gardaşım derim sogukkanlı davranırım ama evde kara fatma görünce altıma sıcıorum bunlar nerelerden gırıor tuvaletten gırıor dıyıp duruorlar bıkere tuvaletten cıkanını gormedım nerden gırıorlar aw aşırı korkuorum şu kucuk hayvanlardan. 2 gun once kocaman bıtane cıktı apar topar pederı uyandırdım kalbım delı gıbı atıordu korkudan. 24 saat elımde bocek ılacıyla gezecem son care. Odaya gectım koltugun tam arkasında kara fatma vardı ılac sıktım afalladı ılacı yedı buyuk ıhtımal ölür koltuga cıkamaz (umarım aq). Evı tertemız hıc bocek cıkmayan dostlar varmı bıldıgınız bı yolu varmı terlıkle bıle olduremıorum korkudan ve tıksınclıkten. Ne yabacam ben aw korkudan heryerımı battanıyeyle sardım boyle uyuyacam
Bağır söv kov evden kanka😂😂🤣