- 18,744
- 12,770
- 113
BEKLİYOZ KNKWONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN DİYELİM O ZAMAN SIRA 2 DE HADİ BAKALIM
BEKLİYOZ KNKWONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN DİYELİM O ZAMAN SIRA 2 DE HADİ BAKALIM
Bil sansROLLİNG 2 GİTTİM @Shellac KONUSUNA GÖNDERDİM![]()
NEYSE BOL ŞANSLAR
ROLLİNG 2 GİTTİM @Shellac KONUSUNA GÖNDERDİM![]()
NEYSE BOL ŞANSLAR
BOL ŞANS KNKROLLİNG 2 GİTTİM @Shellac KONUSUNA GÖNDERDİM![]()
NEYSE BOL ŞANSLAR
BEĞENDİM KNK ORDADA BİŞEY OLMAZ YANLIŞLIKsorma lan rezil oldum asdsadsaad![]()
![]()
Bol sans..ROLLİNG 2 GİTTİM @Shellac KONUSUNA GÖNDERDİM![]()
NEYSE BOL ŞANSLAR
abi maç bulamadım valla diğer masa tenisleri 3 de buna yapıştırdım biliyorum adiler ama bakalım umarım getirler maçıbunu oynamamaliydin . basta dedim ermenilere oynama diye
11-0 12 -1 aliyo favoriler. insallah gelir amaabi maç bulamadım valla diğer masa tenisleri 3 de buna yapıştırdım biliyorum adiler ama bakalım umarım getirler maçı
Bu oyuncuları taniyormusun yoksa salladınmi dostum grigoryan rahat 3-0 alır bence keşke alt oynasaydın umarım yanılırım bol şans tekrardanROLLİNG 2 GİTTİM @Shellac KONUSUNA GÖNDERDİM![]()
NEYSE BOL ŞANSLAR
oranlar bana evin en az 1 set alıcağını hissetim için üst girdimBu oyuncuları taniyormusun yoksa salladınmi dostum grigoryan rahat 3-0 alır bence keşke alt oynasaydın umarım yanılırım bol şans tekrardan
Sans bakalim gelir insallahabi maç bulamadım valla diğer masa tenisleri 3 de buna yapıştırdım biliyorum adiler ama bakalım umarım getirler maçı