- 3,552
- 1,276
- 113
dost direk meryem 54 de at bence belli ki ihtiyacı çokİlk başlarda kalanlardan çekiliş olsun o zaman 1 kişilik ne diyim
dost direk meryem 54 de at bence belli ki ihtiyacı çokİlk başlarda kalanlardan çekiliş olsun o zaman 1 kişilik ne diyim
Yapma böle ince şeylerAynen alın teriyle hak etti bence terlediğini hissettik burada hepimiztotem olmasa kuponların hiç biri gelmez zaten
![]()
Haklısın ama kupon tuttuktan sonra gelenler olurdu hakkaniyetli olmazdıKeşke beğenenlerden deseymişim ya böyle uzamazdı
Tamam at bana uyu sonraHadi beyler uyumam lazım valla sabah erken kalkıcam
Emre yın e yok kardesim
Canın saolsun
valla ustad istememle olsa keşke isterdim ama hak önemli. kusura bakma olurmuCanın saolsun![]()
Ya oyle sey mı olur tabı hakkaniyet olacak cıkmadı canımız saolsunvalla ustad istememle olsa keşke isterdim ama hak önemli. kusura bakma olurmu
Abi o odam super totemci heryerde yanlış anlamsın kimseYaw kafayı yicem aq Emre’yi almadınızmı çekilişe![]()
Ben ağlıcam az sonra ;()Yaw kafayı yicem aq Emre’yi almadınızmı çekilişe![]()
Emreyi al tekrar yap
sonradan gelmiş sonradan kaplan bile önce gelmiş bu konu uzayacak..Hakka girmeye çalışıyorsunuz geçmişe bakınız lutfen cevap orada duruyorYaw kafayı yicem aq Emre’yi almadınızmı çekilişe![]()