İlk kez yenik duruma dusti ve kaybetti g olsunKomedi valla
İlk kez yenik duruma dusti ve kaybetti g olsunKomedi valla
Valla kanka sonunda verdi bu setide kesin alırNe kanser mac cikti mubarek
Skor 5-9 iken ev 11 dep 1.02 orandıValla kanka sonunda verdi bu setide kesin alır
Bir aksilik olmazsa akşam 7 gibi 200 ₺ kasa ile tek adimilik roling yapacağım kazanırsak oluşan kâri dağıtmayı hedefliyorumreis sana kırgınımgeçen 200 yaptım kasayı 250de para dagıtacaktın gittin
![]()
Egow beni unutmaBir aksilik olmazsa akşam 7 gibi 200 ₺ kasa ile tek adimilik roling yapacağım kazanırsak oluşan kâri dağıtmayı hedefliyorum
Eger kazanırsak seni ve @delisin61 kardeşimi cekilissiz kazananlara ekledim. Bunun dışında birkaç arkadaşa daha şans parası ikram etmek istiyorum. Ve son olarak @Lirabet Destek inde katkıları olacak yanilmiyorsam eğerEgow beni unutma![]()
Bide benEger kazanırsak seni ve @delisin61 kardeşimi cekilissiz kazananlara ekledim. Bunun dışında birkaç arkadaşa daha şans parası ikram etmek istiyorum. Ve son olarak @Lirabet Destek inde katkıları olacak yanilmiyorsam eğer![]()
Adamsın kanka inşallah ilk sen sonra biz kazanırızEger kazanırsak seni ve @delisin61 kardeşimi cekilissiz kazananlara ekledim. Bunun dışında birkaç arkadaşa daha şans parası ikram etmek istiyorum. Ve son olarak @Lirabet Destek inde katkıları olacak yanilmiyorsam eğer![]()
Geçmiş olsun Konu Kilit@Shellac Hocam sana zahmet konuyu kitleyebilirsen![]()