- 71
- 34
- 18
şartları yerine getirdim 100 yatırdım bakiyeyi sıfırladılar, ödeme falan yok. kimse sakın yatırım yapmasın, dolandırıcı site konu acil kilit başka kimse zarar görmeden.
Arkadas hakli galiba oyunlar bile açılmıyor@Shellac konu kilit dolandırıcı site
Benim anladığım 3 maç en az 1.5 oran ama oranlar toplamı 10 oranı gecmeyecek
Gözükmüyor bendeBende denedim sanırım belli bir kısmını para yatirinca hesaba ekliyorlar 700 TL vardı 28 TL geçti hesaba
Para yatırmadan çevrim bitirdiyseniz bonuslarimda bonusun üzerinde yazıyor ne kadar geçeceği para yatirinca ordan bakarsınız ona göre yatırın
Bu hangi kanal çekim yapamıyoruz🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄
👉𝗬𝗘𝗡𝗜 𝗦𝗜𝗧𝗘
👉𝗞𝗢𝗗𝗨 𝗚𝗜𝗥
👉𝟯𝟬 𝐅𝐒 𝐊𝐀𝐙𝐀𝐍
✅𝗞𝗢𝗗 : 𝗞𝗭𝗡𝗡𝗕𝗧𝗥𝗜𝗢
🤩𝗕𝗜𝗚 𝗕𝗔𝗦𝗦 𝗕𝗢𝗡𝗔𝗡𝗭𝗔
𝐃𝐀 𝐆𝐄𝐂𝐄𝐑𝐋𝐈
🎁(𝗕𝗘𝗧 𝗗𝗘𝗚𝗘𝗥𝗜 𝟴 𝗧𝗟 𝟭𝟬𝟬𝗧𝗟 𝗬𝗔𝗧𝗜𝗥 𝟯𝟱𝟬𝟬₺ 𝗧𝗟 𝗖𝗘𝗞
Şartları bu arkadaşlar
2-3k falan çıktıysa ki imkansız spinlerden spin sakla, yoksa spinlerden ne çıktıysa o kadar kalıyor bakiyede boş işler3569 kasa ne yapsak cekebilecex
Baya boş bir site o zaman spinden 104 çıktı diye 104 kalacak o zaman2-3k falan çıktıysa ki imkansız spinlerden spin sakla, yoksa spinlerden ne çıktıysa o kadar kalıyor bakiyede boş işler
aynen, azami kazanç 1x diyordu işkillenmiştim baştaBaya boş bir site o zaman spinden 104 çıktı diye 104 kalacak o zaman
Sağol dost boş 1 saatimizi geçirdik snsnaynen, azami kazanç 1x diyordu işkillenmiştim başta
Spinden 2250 ile çıktım 67700 çevrim verdi yaptım şuan 14400 kasa ne yayircam ne cekecem bilen varmiBaya boş bir site o zaman spinden 104 çıktı diye 104 kalacak o zaman