- 542
- 90
- 28
KZNNBTRIOSana zahmet kodu atabilir misin ya bulamadım Kaç sayfa okudum
KZNNBTRIOSana zahmet kodu atabilir misin ya bulamadım Kaç sayfa okudum
ben biraz önce yazdım aldım üye olduktan sonra deneyinkod aktif değil diyo bitti mi acaa
Şartı nedrBeyler telegramdan denk geldi ben kaybettim üye olduktan sonra promosyon kodu: KZNNBTRIO detay bilmiyorum site karisiik geldi bana artık güzel sonuç alan benide unutmasin 😎
Link : https://kazanan.bet/
Eyvallah Kral kot başarıyla aktif edildi dedi nereden spor olanı seçeceğimben nakit olanı seçtim spor için olanı
hesabım kısmında bonuslardan aktif et 30 fs var bide 100 nakit hangisini seçersenEyvallah Kral kot başarıyla aktif edildi dedi nereden spor olanı seçeceğim
bizde onu soruyoruz bilende söylemiyorBen çevrimi bitirdim halen bonusta gözüküyor para çeken biri yardımcı olurmu nasıl yapıcaZ
Beyler spinden 32 TL çıktı 1 TL'den çevirirken apine soktu 800 ödedi çevrim 960 oynamama rağmen 0 gözüküyor neden böylepromosyon kodu kısmna mı yazdın promosyon kodu yok diyo
Buldum 100 TL aktif ettim hesaba yansımadı bayisi alınca mı çıkıyor bukod aktif değil diyo bitti mi acaa
aynen min 1.50 orandan kupon yapacan reisBuldum 100 TL aktif ettim hesaba yansımadı bayisi alınca mı çıkıyor bu
Aktif et dedim aktive ettim 4 70'ten olan alıyorum firebet çıkmıyoraynen min 1.50 orandan kupon yapacan reis
Bende anlamadım var ama çıkmıyorAktif et dedim aktive ettim 4 70'ten olan alıyorum firebet çıkmıyor
3 maç 1,50'den herhalde 3 maç yaptım kabul ettiBende anlamadım var ama çıkmıyor