- 2,536
- 2,226
- 113
Güzel başladıGelirse 2 maç sende dost
Güzel başladıGelirse 2 maç sende dost
Biz varken bu alintiladiklarin kim dayı hesabinimi çaldılar dayimizin Shell bı bak bakalım ip dostGelirse 2 maç sende dost
Tamamdır dayı gereksizleri takma fazla boşverGelirse 2 maç sende dost
Dost nova yoktunBiz varken bu alintiladiklarin kim dayı hesabinimi çaldılar dayimizin Shell bı bak bakalım ip dost
Kafanı eyde carpmasin körTamamdır dayı gereksizleri takma fazla boşver
Çoluk çocukla uğraştırma bizi dayı onu banlaticam kafaya koydum puhahahDost nova yoktun
Abuzer dedi gelmez o
Ben ilk adımdan sıyırdım gibi kral top sende 🤣🤣Tamamdır dayı gereksizleri takma fazla boşver
Sayman birşeyi değiştirmez kör25 kaldi 7.30
Banlatmazsan adam değilsinKafanı eyde carpmasin kör
Uzada arkanı görelim iskorpit16 😆Sayman birşeyi değiştirmez kör
Erkek seni afferim Umut abin gibi ol adinida şöyle benim gibi korkma 🤣Banlatmazsan adam değilsin
Dost sende say yav bu bu şiddet bu celal 🤣🤣Erkek seni afferim Umut abin gibi ol adinida şöyle benim gibi korkma 🤣
Uza hadi uzaErkek seni afferim Umut abin gibi ol adinida şöyle benim gibi korkma 🤣
Ben saymam dost dayimizin Olan bizimdir bizim olanda dayimizindir kör sayıyo işteDost sende say yav bu bu şiddet bu celal 🤣🤣
Bizim verdigimiz maç ne zaman yattı dost.Ben saymam dost dayimizin Olan bizimdir bizim olanda dayimizindir kör sayıyo işte
2 adimida kör verdin hadi yatarsa o biliyor ne olucagini 🤣Bizim verdigimiz maç ne zaman yattı dost.
Bir kendimize oynayınca olmuyo 🤣🤣
Yatmaz yatmaz yapar şimdi bir heah shot2 adimida kör verdin hadi yatarsa o biliyor ne olucagini 🤣