- 460
- 179
- 43
Ret yiyip silinince gelen pişmanlık hissi 😂 yaşandı birader git zobwr yatAynen paşam kesin öyledir aq fesatlari sizi size olmuyor diye kimseye olmicak sanıyorsunuz sanırım boş boş konuşmayın
Ret yiyip silinince gelen pişmanlık hissi 😂 yaşandı birader git zobwr yatAynen paşam kesin öyledir aq fesatlari sizi size olmuyor diye kimseye olmicak sanıyorsunuz sanırım boş boş konuşmayın
Aslında ödeyecekmiş kullanici adini istedigine göre
Yok hacı , aynı ip dedi yine Zort yaniAslında ödeyecekmiş kullanici adini istedigine göre
Hay agzin bal yesin baba bunlarin hakki. Bu seref yoksunlari butun bilgileri alana kadar bisi yok sonra ip ananin ip si
Valla gece gece günah tazeledim , bazı call centerlara aranma talebi oluşturup aratıyorum kayıp yaşadığım zaman , ana avrat küfür ediyorumHay agzin bal yesin baba bunlarin hakki. Bu seref yoksunlari butun bilgileri alana kadar bisi yok sonra ip ananin ip si
Arkadaşlar Kolaybet sitesinin alt yapısı değişmiş üyelikler silinmiş galiba benim üyeliğim vardı diye hatırlıyorum fakat ne mail nede kullanıcı adı bulunmuyordu yeni üyelik oluşturdum bonusu aldım ve çekim verdim kontrol etmenizi tavsiye ederim.
250 Freespin mobil doğrulama yapmanızın ardından hesabınıza otomatik ekleniyor. (Gates Of Olympos)
Bet değeri : 1TL
Çevrim veya yatırım şartı yok 100TL yap çek (Sadece Banka Havalesi)
Ekli dosyayı görüntüle 720715
Link : Buraya Tıkla
Ya ip bahanesi yapiyor odeme mi gondermiyor dolandirici serefsizler uye olmusum oynamisim bilgilerimi aliyor sonra ip diyor allah belanizi versin
Arkadaşlar Kolaybet sitesinin alt yapısı değişmiş üyelikler silinmiş galiba benim üyeliğim vardı diye hatırlıyorum fakat ne mail nede kullanıcı adı bulunmuyordu yeni üyelik oluşturdum bonusu aldım ve çekim verdim kontrol etmenizi tavsiye ederim.
250 Freespin mobil doğrulama yapmanızın ardından hesabınıza otomatik ekleniyor. (Gates Of Olympos)
Bet değeri : 1TL
Çevrim veya yatırım şartı yok 100TL yap çek (Sadece Banka Havalesi)
Ekli dosyayı görüntüle 720715
Link : Buraya Tıkla
Beyler tek benim çekim ödendi herelde dün gördüm siteyi ilk defa üyelik oluşturdumArkadaslar Bana Hesabiniz Onaylandi Dedi Sizlerde Problem Var Sanırım Adamlar 100 tl yi odemeyecek Kadar Aciz Degiller..
Arkadaslar cekim iptal 100 tl yi odemyemeyecek kadar acizlermiş 😶
Dün akşam bana da IP dediler silindi dediler sabaha karşı bağlandım hesabı onaylayıp ödedilerBeyler tek benim çekim ödendi herelde dün gördüm siteyi ilk defa üyelik oluşturdum
Aynen 100 TL iptal bukadar gevşek bir site isteRet yiyip silinince gelen pişmanlık hissi 😂 yaşandı birader git zobwr yat