Devlet memurusundur kanımca. Maaş aldığın bankaya durumu arzet 500k çek odesinler kredileri, uzun vade yapılıyorsa yaptır. Tek bankaya borclan. Maaş aldığın banka olmazsa, başkalarını araştır. Her bankadan kredi alabildiğine göre puanın iyi demektir.Arkadaşlar parça parça toplamda 300 k kredi borcum var aylık ödemesi 45 k küsüre geliyor . Bu borcu ben aylık aylık ödeyemem. Yapılandırma yapsam kaç k olarak öderim
onun faizinden kalkamaz 500 e 12 ay yaparlar uzun vade olmazDevlet memurusundur kanımca. Maaş aldığın bankaya durumu arzet 500k çek odesinler kredileri, uzun vade yapılıyorsa yaptır. Tek bankaya borclan. Maaş aldığın banka olmazsa, başkalarını araştır. Her bankadan kredi alabildiğine göre puanın iyi demektir.
300 çeksin. Kredileri erken ödemede fiyat düşer. Oradan kalır 20bin falanonun faizinden kalkamaz 500 e 12 ay yaparlar uzun vade olmaz
Yapılandırma yapmanı tavsiye etmem 3 ay erteliyor ama faiz de koyuyorMemur değilim özel sektörde çalışıyorum çektiğim banka enpara ve daha herhangi bir banka kredi vermiyor 1200 puanlarındayım
Kaç ay olduğu önemli değil acaba aylık ödemesi 15 k yı geçmeyecek şekilde hesap kitap yapılır mı diğer türlü altından kalkamam
Ödeme planını krediyi kullandığın bankadan yapsan daha mantıklı değil mi?Arkadaşlar parça parça toplamda 300 k kredi borcum var aylık ödemesi 45 k küsüre geliyor . Bu borcu ben aylık aylık ödeyemem. Yapılandırma yapsam kaç k olarak öderim
300 mantıklı da faizler yüksek onun da ödemesi 35 falan olur300 çeksin. Kredileri erken ödemede fiyat düşer. Oradan kalır 20bin falan
Kanka turkcell den telefon aldım ödemesi sadece 1 hafta geçti sana 1 ay geçmiş gibi mesaj atıp duruyorlar tehditvar konuşmalar da cabası eşimin hattı Türk Telekom ama benim üstüme ona da hergun sms gidiyormuşkredilerde 3 ay gecikmeye kadar bir şey olmuyor kaç kredin var bilmiyorum ama mesela 6 kredin varsa 3 tanesini ödeyip kalan 3 tanesini diğer ay ödersin kredilerin 1 ay geriden gelir ama takibe falan düşmezsin sadece kredi puanın çok etkilenir
1 ay ödemeyip yapılandırma isteyebilirsin ama faizi çok olur borcun fazla değil 200 falan yapıp tek krediyle kaparsın
Akbank borç kapatma kredisi veriyor da kaç ay onu bilemem300 mantıklı da faizler yüksek onun da ödemesi 35 falan olur
Ertelemesinden ziyade şuan aylık 45 k ödeme çıkıyor toplamda ve benim mümkün değil bunu bu şekilde ödemem isterse 3 yıl olsunYapılandırma yapmanı tavsiye etmem 3 ay erteliyor ama faiz de koyuyor
50 k yı tek maç yap kapat borcuArkadaşlar parça parça toplamda 300 k kredi borcum var aylık ödemesi 45 k küsüre geliyor . Bu borcu ben aylık aylık ödeyemem. Yapılandırma yapsam kaç k olarak öderim
Çekerken uzun vade yokmuyduErtelemesinden ziyade şuan aylık 45 k ödeme çıkıyor toplamda ve benim mümkün değil bunu bu şekilde ödemem isterse 3 yıl olsun
3 yıl olsa da öderim bunlar 15 k ya okey derler mi dostlarErtelemesinden ziyade şuan aylık 45 k ödeme çıkıyor toplamda ve benim mümkün değil bunu bu şekilde ödemem isterse 3 yıl olsun
120.000 tl kadar 36 120 250 arası 24 250 üstü 12 ay oluyorAkbank borç kapatma kredisi veriyor da kaç ay onu bilemem