Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Borcu Hk.

kerooooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
815
334
63
Arkadaşlar parça parça toplamda 300 k kredi borcum var aylık ödemesi 45 k küsüre geliyor . Bu borcu ben aylık aylık ödeyemem. Yapılandırma yapsam kaç k olarak öderim

kerooooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
815
334
63
Maas 50 k yani ben 45 k mümkün değil ödeyemem 10 15 k aylık aylık ödemesi gibi bir durum olur mu

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,714
2,036
113
Arkadaşlar parça parça toplamda 300 k kredi borcum var aylık ödemesi 45 k küsüre geliyor . Bu borcu ben aylık aylık ödeyemem. Yapılandırma yapsam kaç k olarak öderim
Devlet memurusundur kanımca. Maaş aldığın bankaya durumu arzet 500k çek odesinler kredileri, uzun vade yapılıyorsa yaptır. Tek bankaya borclan. Maaş aldığın banka olmazsa, başkalarını araştır. Her bankadan kredi alabildiğine göre puanın iyi demektir.

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
727
717
93
Devlet memurusundur kanımca. Maaş aldığın bankaya durumu arzet 500k çek odesinler kredileri, uzun vade yapılıyorsa yaptır. Tek bankaya borclan. Maaş aldığın banka olmazsa, başkalarını araştır. Her bankadan kredi alabildiğine göre puanın iyi demektir.
onun faizinden kalkamaz 500 e 12 ay yaparlar uzun vade olmaz

kerooooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
815
334
63
Memur değilim özel sektörde çalışıyorum çektiğim banka enpara ve daha herhangi bir banka kredi vermiyor 1200 puanlarındayım
Kaç ay olduğu önemli değil acaba aylık ödemesi 15 k yı geçmeyecek şekilde hesap kitap yapılır mı diğer türlü altından kalkamam

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
727
717
93
kredilerde 3 ay gecikmeye kadar bir şey olmuyor kaç kredin var bilmiyorum ama mesela 6 kredin varsa 3 tanesini ödeyip kalan 3 tanesini diğer ay ödersin kredilerin 1 ay geriden gelir ama takibe falan düşmezsin sadece kredi puanın çok etkilenir

1 ay ödemeyip yapılandırma isteyebilirsin ama faizi çok olur borcun fazla değil 200 falan yapıp tek krediyle kaparsın

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,568
9,826
113
Memur değilim özel sektörde çalışıyorum çektiğim banka enpara ve daha herhangi bir banka kredi vermiyor 1200 puanlarındayım
Kaç ay olduğu önemli değil acaba aylık ödemesi 15 k yı geçmeyecek şekilde hesap kitap yapılır mı diğer türlü altından kalkamam
Yapılandırma yapmanı tavsiye etmem 3 ay erteliyor ama faiz de koyuyor

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,006
1,194
113
Ödeme planını krediyi kullandığın bankadan yapsan daha mantıklı değil mi?

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,568
9,826
113
kredilerde 3 ay gecikmeye kadar bir şey olmuyor kaç kredin var bilmiyorum ama mesela 6 kredin varsa 3 tanesini ödeyip kalan 3 tanesini diğer ay ödersin kredilerin 1 ay geriden gelir ama takibe falan düşmezsin sadece kredi puanın çok etkilenir

1 ay ödemeyip yapılandırma isteyebilirsin ama faizi çok olur borcun fazla değil 200 falan yapıp tek krediyle kaparsın
Kanka turkcell den telefon aldım ödemesi sadece 1 hafta geçti sana 1 ay geçmiş gibi mesaj atıp duruyorlar tehditvar konuşmalar da cabası eşimin hattı Türk Telekom ama benim üstüme ona da hergun sms gidiyormuş

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,798
16,764
113
Yapılandırma yaparsan da daha da faiz gelir ayrıca 100 k üstü 12 aydan fazla yapmıyorlar

Enişte

Tüpçüler Kralı 👑
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
76,162
82,994
113
Yapılandırma seni bitirir o miktara yapılandırma çıkmaz zaten işin zor kıstırmışlar seni bi yerden bari bi 150k falan para vurabilsen de kalanı yine hallederdin bir şekil

kerooooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
815
334
63
Aramızda bankacı olanlar vardır bi işi bilenden bir yorum bekliyorum