- 15,568
- 9,826
- 113
Tek yolu ek hesap falan açmakAramızda bankacı olanlar vardır bi işi bilenden bir yorum bekliyorum
Tek yolu ek hesap falan açmakAramızda bankacı olanlar vardır bi işi bilenden bir yorum bekliyorum
Garanti bankası da aynı 5 bin kredi kartı borcu var sürekli arıyorlar mesaj atıyorlar engelliyorum 212li numaradan falan arıyorlar daha 3 gün gecikti sadece 😂Kanka turkcell den telefon aldım ödemesi sadece 1 hafta geçti sana 1 ay geçmiş gibi mesaj atıp duruyorlar tehditvar konuşmalar da cabası eşimin hattı Türk Telekom ama benim üstüme ona da hergun sms gidiyormuş
Tek bir kredi değilse yarısını 1 ay yarısını 1 ay geciktirmeli öde yapılandırmada düşmez üstüne koyarAramızda bankacı olanlar vardır bi işi bilenden bir yorum bekliyorum
Yapılandırma yaparsan en fazla 12 ay taksit yapıyorlar 300 olacak faiziyle en az 450 yine aylık ödemesi aynı paralara denk gelecek en iyisi parça parça ise bir ay birini öde diğerini ödeme öteki ay ödemediğini öde 1 ay atlata atlata takla attır gecikmeli ödeyerek daha az faiz ödersinArkadaşlar parça parça toplamda 300 k kredi borcum var aylık ödemesi 45 k küsüre geliyor . Bu borcu ben aylık aylık ödeyemem. Yapılandırma yapsam kaç k olarak öderim
doğrudur çok sinir bozar da arkadaşın başka çaresi yok gibi mecbur parça parça ödeyecekKanka turkcell den telefon aldım ödemesi sadece 1 hafta geçti sana 1 ay geçmiş gibi mesaj atıp duruyorlar tehditvar konuşmalar da cabası eşimin hattı Türk Telekom ama benim üstüme ona da hergun sms gidiyormuş
Daha kredi vermiyorlar demen yokmu zaten limiti doldurmussun onlar sistemde görmüyorlar senin aylık nekadar odemen olduğunu çoğu şehir efsanesi hiç bir bankadan borç kapatma kredisi alamazsın çünkü zaten limitlerin dolu senin borç kapatma kredin en az 300 k olmalı ekle üstüne faizi en az 400 k ee zaten 300 k borcun vardı 700 k yani senin 700 k limitin olmalı buda munkun olmadigi için yakında patlarsin tek çaren var oda her ay farklı kredileri odemen puanlarin kalmaz ama en azından 90 gün sınırını asmayacagin için icralık olmazsın sonra 6 ayda tekrar findeks puanı için ugrasirsin bankalardan ümidini kes başka satılacak araç falan varsa bilemem ama kredi 10 TL alamazsin zaten birde özel sektor imkanı yok kamu olsan Vakıfbank 1 milyona kadar veriyorMemur değilim özel sektörde çalışıyorum çektiğim banka enpara ve daha herhangi bir banka kredi vermiyor 1200 puanlarındayım
Kaç ay olduğu önemli değil acaba aylık ödemesi 15 k yı geçmeyecek şekilde hesap kitap yapılır mı diğer türlü altından kalkamam
Toplam 5 6 parça kuzen 3 ünü bi ay diğer 3 ün nbi ay diyorsun yaniYapılandırma yaparsan en fazla 12 ay taksit yapıyorlar 300 olacak faiziyle en az 450 yine aylık ödemesi aynı paralara denk gelecek en iyisi parça parça ise bir ay birini öde diğerini ödeme öteki ay ödemediğini öde 1 ay atlata atlata takla attır gecikmeli ödeyerek daha az faiz ödersin
Sanırım haklısın insan bazı noktadan sonra kendini kandırmaya çalışıyor aylık 10 15 k gibi bir tutara bu olayı halletme ihtimalim yok Sanırım doğru mu ?Daha kredi vermiyorlar demen yokmu zaten limiti doldurmussun onlar sistemde görmüyorlar senin aylık nekadar odemen olduğunu çoğu şehir efsanesi hiç bir bankadan borç kapatma kredisi alamazsın çünkü zaten limitlerin dolu senin borç kapatma kredin en az 300 k olmalı ekle üstüne faizi en az 400 k ee zaten 300 k borcun vardı 700 k yani senin 700 k limitin olmalı buda munkun olmadigi için yakında patlarsin tek çaren var oda her ay farklı kredileri odemen puanlarin kalmaz ama en azından 90 gün sınırını asmayacagin için icralık olmazsın sonra 6 ayda tekrar findeks puanı için ugrasirsin bankalardan ümidini kes başka satılacak araç falan varsa bilemem ama kredi 10 TL alamazsin zaten birde özel sektor imkanı yok kamu olsan Vakıfbank 1 milyona kadar veriyor
Peki icraya düştüğüm zaman eve evrak geliyor mu aile evinde yaşıyorum. Ya da arama yapabilirsiniz da eve gelme muhabbetleri mi oluyor nasıl oluyorÖdemesini krediyi cekmeden düşünmen lazımdı, birşey yapma icraya duserse maaşının 4 te 1ini keserler
İcra kagıdı ikamet adresine gelir onun kaçarı yokPeki icraya düştüğüm zaman eve evrak geliyor mu aile evinde yaşıyorum. Ya da arama yapabilirsiniz da eve gelme muhabbetleri mi oluyor nasıl oluyor
İmkansız kardeşim imkanı olsa yol göstersek ama inanki git bankalar orada dene istersen 10 TL diyorum bak onu bile vermezler limitin dolu yani tek seçeneğin takla attırmak banklardan ümidini kes aylık 45 k odemen varmış bu zaten alabileceğin miktarı bile geçmiş bunu nasıl başardın büyük ihtimal ek gelir belgesi falan gösterdin yoksa sistem zaten gelirinin yüzde 60 kadar ödeme yapılacak şekilde kredi veriyor her bankada bu sistem görünüyor ek gelir bir ihtimal kira geliri yada hipotek bak bu sekilde alabilirsin başka türlü banka babaninda olsa alamazsın Allah yardımcın olsunSanırım haklısın insan bazı noktadan sonra kendini kandırmaya çalışıyor aylık 10 15 k gibi bir tutara bu olayı halletme ihtimalim yok Sanırım doğru mu ?
1 ay birini 1 ay birini yaparak 2 ye böl 2. Ayda ihtar gönderiyorlar genelde odeme yapmazsanız şu bu diye6 parça kredim var 2 ay birini 2 ay birini 2 ay birini şeklinde olacak şekilde 90 gğne takılmadan halletme şansım var mı
Dostum parça parça ise yarısını yatıracaksın diğer yarısını öbür ay yatıracaksın sonra tekrar diğer ayı da öbür yarısını böyle böyle devam eder kapatırsın yavaş yavaş Yeter ki ödeArkadaşlar parça parça toplamda 300 k kredi borcum var aylık ödemesi 45 k küsüre geliyor . Bu borcu ben aylık aylık ödeyemem. Yapılandırma yapsam kaç k olarak öderim
Aynen tam da onu demek istemiştim ben de6 parça kredim var 2 ay birini 2 ay birini 2 ay birini şeklinde olacak şekilde 90 gğne takılmadan halletme şansım var mı
O hacizlerde toplam avukat parası da ve haciz masrafı da en aşağı 100 bini geçerÖdeme bişey maaş haczi yapsınlar 4/1 keserler zaten yapılandırma da yapsan ödeyemeyecksin o belli
Enflasyonla ezilir o farkO hacizlerde toplam avukat parası da ve haciz masrafı da en aşağı 100 bini geçer