Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Borcu Hk.

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,852
6,468
113
Az once tebligat imzaladim.
Odeme kral zaten istesen de odeyemezsin. Yapilandirma isine de hic girme borcun 600 olur aylık 30 odersin 😄

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,029
15,138
113
Ödemesini krediyi cekmeden düşünmen lazımdı, birşey yapma icraya duserse maaşının 4 te 1ini keserler

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,459
643
113
Kanka turkcell den telefon aldım ödemesi sadece 1 hafta geçti sana 1 ay geçmiş gibi mesaj atıp duruyorlar tehditvar konuşmalar da cabası eşimin hattı Türk Telekom ama benim üstüme ona da hergun sms gidiyormuş
Garanti bankası da aynı 5 bin kredi kartı borcu var sürekli arıyorlar mesaj atıyorlar engelliyorum 212li numaradan falan arıyorlar daha 3 gün gecikti sadece 😂

Estebtc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,209
740
113
Arkadaşlar parça parça toplamda 300 k kredi borcum var aylık ödemesi 45 k küsüre geliyor . Bu borcu ben aylık aylık ödeyemem. Yapılandırma yapsam kaç k olarak öderim
Yapılandırma yaparsan en fazla 12 ay taksit yapıyorlar 300 olacak faiziyle en az 450 yine aylık ödemesi aynı paralara denk gelecek en iyisi parça parça ise bir ay birini öde diğerini ödeme öteki ay ödemediğini öde 1 ay atlata atlata takla attır gecikmeli ödeyerek daha az faiz ödersin

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
727
717
93
Kanka turkcell den telefon aldım ödemesi sadece 1 hafta geçti sana 1 ay geçmiş gibi mesaj atıp duruyorlar tehditvar konuşmalar da cabası eşimin hattı Türk Telekom ama benim üstüme ona da hergun sms gidiyormuş
doğrudur çok sinir bozar da arkadaşın başka çaresi yok gibi mecbur parça parça ödeyecek

BLUE77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
764
372
63
Memur değilim özel sektörde çalışıyorum çektiğim banka enpara ve daha herhangi bir banka kredi vermiyor 1200 puanlarındayım
Kaç ay olduğu önemli değil acaba aylık ödemesi 15 k yı geçmeyecek şekilde hesap kitap yapılır mı diğer türlü altından kalkamam
Daha kredi vermiyorlar demen yokmu zaten limiti doldurmussun onlar sistemde görmüyorlar senin aylık nekadar odemen olduğunu çoğu şehir efsanesi hiç bir bankadan borç kapatma kredisi alamazsın çünkü zaten limitlerin dolu senin borç kapatma kredin en az 300 k olmalı ekle üstüne faizi en az 400 k ee zaten 300 k borcun vardı 700 k yani senin 700 k limitin olmalı buda munkun olmadigi için yakında patlarsin tek çaren var oda her ay farklı kredileri odemen puanlarin kalmaz ama en azından 90 gün sınırını asmayacagin için icralık olmazsın sonra 6 ayda tekrar findeks puanı için ugrasirsin bankalardan ümidini kes başka satılacak araç falan varsa bilemem ama kredi 10 TL alamazsin zaten birde özel sektor imkanı yok kamu olsan Vakıfbank 1 milyona kadar veriyor

kerooooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
815
334
63
Yapılandırma yaparsan en fazla 12 ay taksit yapıyorlar 300 olacak faiziyle en az 450 yine aylık ödemesi aynı paralara denk gelecek en iyisi parça parça ise bir ay birini öde diğerini ödeme öteki ay ödemediğini öde 1 ay atlata atlata takla attır gecikmeli ödeyerek daha az faiz ödersin
Toplam 5 6 parça kuzen 3 ünü bi ay diğer 3 ün nbi ay diyorsun yani
Bu borc kapama kredisi verirler mi bana bankalar şuan kredileri yeni çektiğim için borç kapama yapamıyorum 500 k ya kadar maas bankaö hallediyormuş

kerooooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
815
334
63
Daha kredi vermiyorlar demen yokmu zaten limiti doldurmussun onlar sistemde görmüyorlar senin aylık nekadar odemen olduğunu çoğu şehir efsanesi hiç bir bankadan borç kapatma kredisi alamazsın çünkü zaten limitlerin dolu senin borç kapatma kredin en az 300 k olmalı ekle üstüne faizi en az 400 k ee zaten 300 k borcun vardı 700 k yani senin 700 k limitin olmalı buda munkun olmadigi için yakında patlarsin tek çaren var oda her ay farklı kredileri odemen puanlarin kalmaz ama en azından 90 gün sınırını asmayacagin için icralık olmazsın sonra 6 ayda tekrar findeks puanı için ugrasirsin bankalardan ümidini kes başka satılacak araç falan varsa bilemem ama kredi 10 TL alamazsin zaten birde özel sektor imkanı yok kamu olsan Vakıfbank 1 milyona kadar veriyor
Sanırım haklısın insan bazı noktadan sonra kendini kandırmaya çalışıyor aylık 10 15 k gibi bir tutara bu olayı halletme ihtimalim yok Sanırım doğru mu ?

BLUE77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
764
372
63
Sanırım haklısın insan bazı noktadan sonra kendini kandırmaya çalışıyor aylık 10 15 k gibi bir tutara bu olayı halletme ihtimalim yok Sanırım doğru mu ?
İmkansız kardeşim imkanı olsa yol göstersek ama inanki git bankalar orada dene istersen 10 TL diyorum bak onu bile vermezler limitin dolu yani tek seçeneğin takla attırmak banklardan ümidini kes aylık 45 k odemen varmış bu zaten alabileceğin miktarı bile geçmiş bunu nasıl başardın büyük ihtimal ek gelir belgesi falan gösterdin yoksa sistem zaten gelirinin yüzde 60 kadar ödeme yapılacak şekilde kredi veriyor her bankada bu sistem görünüyor ek gelir bir ihtimal kira geliri yada hipotek bak bu sekilde alabilirsin başka türlü banka babaninda olsa alamazsın Allah yardımcın olsun

kerooooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
815
334
63
6 parça kredim var 2 ay birini 2 ay birini 2 ay birini şeklinde olacak şekilde 90 gğne takılmadan halletme şansım var mı

Comeon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,167
494
83
6 parça kredim var 2 ay birini 2 ay birini 2 ay birini şeklinde olacak şekilde 90 gğne takılmadan halletme şansım var mı
1 ay birini 1 ay birini yaparak 2 ye böl 2. Ayda ihtar gönderiyorlar genelde odeme yapmazsanız şu bu diye

X-RAY

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,664
7,670
113
Arkadaşlar parça parça toplamda 300 k kredi borcum var aylık ödemesi 45 k küsüre geliyor . Bu borcu ben aylık aylık ödeyemem. Yapılandırma yapsam kaç k olarak öderim
Dostum parça parça ise yarısını yatıracaksın diğer yarısını öbür ay yatıracaksın sonra tekrar diğer ayı da öbür yarısını böyle böyle devam eder kapatırsın yavaş yavaş Yeter ki öde

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,614
2,971
113
Ödeme bişey maaş haczi yapsınlar 4/1 keserler zaten yapılandırma da yapsan ödeyemeyecksin o belli