11 Mar 2025 #41 X-RAY Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 7,665 7,671 113 Saulalvarez' Alıntı: Enflasyonla ezilir o fark Genişletmek için tıkla ... Dostum O dediği kredilerin sırf harç parası 20k'dır her birinin her krediye ayrı ayrı avukat parası veriyor birde
Saulalvarez' Alıntı: Enflasyonla ezilir o fark Genişletmek için tıkla ... Dostum O dediği kredilerin sırf harç parası 20k'dır her birinin her krediye ayrı ayrı avukat parası veriyor birde
11 Mar 2025 #42 C Cihat5234 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 1,778 713 113 kerooooo' Alıntı: Arkadaşlar parça parça toplamda 300 k kredi borcum var aylık ödemesi 45 k küsüre geliyor . Bu borcu ben aylık aylık ödeyemem. Yapılandırma yapsam kaç k olarak öderim Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcın olsun dost
kerooooo' Alıntı: Arkadaşlar parça parça toplamda 300 k kredi borcum var aylık ödemesi 45 k küsüre geliyor . Bu borcu ben aylık aylık ödeyemem. Yapılandırma yapsam kaç k olarak öderim Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcın olsun dost
11 Mar 2025 #43 K kerooooo Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 819 338 63 X-RAY' Alıntı: Aynen tam da onu demek istemiştim ben de Genişletmek için tıkla ... Bu şekilde olur mu dost peki bir sorun teşkil eder mi
X-RAY' Alıntı: Aynen tam da onu demek istemiştim ben de Genişletmek için tıkla ... Bu şekilde olur mu dost peki bir sorun teşkil eder mi