Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Hk.

red1990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
906
549
93
Reis premium üye oldum nasıl bir yol izlemem gerek
Profiline gir orda bilgileri doldur. Mail tel doğrulama yap..geliri yüksek yaz maaş bilgisi filan..
Sonra hepsipay adiminda krediye başvur var ordan devam et 5 dk sürmez verip vermediği

bebegim61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
249
96
28
Profiline gir orda bilgileri doldur. Mail tel doğrulama yap..geliri yüksek yaz maaş bilgisi filan..
Sonra hepsipay adiminda krediye başvur var ordan devam et 5 dk sürmez verip vermediği
Denedim bankaları gözden geçirdi 900 kredi puanım var vermesi

bebegim61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
249
96
28
Sevgili N Kolayli, Hepsipay'den yapmis oldugun N Kolay ihtiyac kredisi basvuruna devam edebilmek icin, basvuru sirasinda girmis oldugun cep telefonu numarasini guncellemen gerekmektedir. Islem hakkinda detayli bilgi almak icin 08507247777 no.lu N Kolay Iletisim Merkezi'ni arayabilirsin. M:0225013653700015 B002

Sadece bu böyle diyor

red1990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
906
549
93
Sevgili N Kolayli, Hepsipay'den yapmis oldugun N Kolay ihtiyac kredisi basvuruna devam edebilmek icin, basvuru sirasinda girmis oldugun cep telefonu numarasini guncellemen gerekmektedir. Islem hakkinda detayli bilgi almak icin 08507247777 no.lu N Kolay Iletisim Merkezi'ni arayabilirsin. M:0225013653700015 B002

Sadece bu böyle diyor
nkolay vermez finans ve Akbank hızlı veriyor onlar onaylamadi ise nkolay hiç vermez

zuzu44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,288
462
83
şu anki ekonomik duruma göre 900 puana kredi çok zor reis 5 yıl önce bankayla sıkıntı yaşadım aradan zaman geçmesine rağmen bana da vermiyorlar

Emreee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
963
337
63
garanti puanını düzeltmen için sana limit açıyor ama parayı senin yatırman gerekiyor mesela 5k içerde onu düzenli harcıyosun kredi kartından 6 ay sonunda sana düzenli para yatırıp işlem yaptıysan yüksek limitli kart veriyor

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,159
4,562
113
garanti puanını düzeltmen için sana limit açıyor ama parayı senin yatırman gerekiyor mesela 5k içerde onu düzenli harcıyosun kredi kartından 6 ay sonunda sana düzenli para yatırıp işlem yaptıysan yüksek limitli kart veriyor
Teminatlı kartı diyorsun sanırım

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
466
153
43
Kredi cikmayab arkadaşlar Hepsiburada premium ol.
Sonra Hepsiburada üzerinden krediyie başvur 6-7 banka Hepsiburadata özel kredi sunuyor nakit olarak.
Onaylanırsa 5-10 dk süren işlemlerden sonra hesabına geçiyor.
Onuda Nakit olarak banka hesabına çekiyorsun.
4 ay önce hiç bir banka kredi vermezken 30 bin verdi Hepsiburada..Nakit bu verilen .
Hepsifinans yada Hepsiburada limiti degil
aynen bende yapmıştım denizbank verdi bana

qamarolu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,111
1,004
113
Selamün aleyküm dostlar. Belki daha önce konusu açılmıştır ama ben görmedim. Kredi çekmek istiyorum. zamanında bı kaç kredi kartı patlattım diye puan dibe vurdu. Şimdi. 900 kusur findeks puanım var. Devlet memuruyum fakat maaş bankam dahil kredi veya kredi karti çıkmıyor bana. Bunun yolu çaresi var mı, puana bakmayan yada maaş bordrosu ile kredi veren banka var mi
kolay cozumu var 20 k para ayiriyosun kenara 2 farkli bankaya gidiyosun 10-10 para yatirip banka hesabina teyminatli kredi karti cikartiyosun parayi harcayip odemeleri zamaninda uapiuosun her banka cikariyor kac bankadan kredi karti cikartip odemeeri halledersen hizli yukselir

Emre1910

Kader de bize gülecekmiş ne zaman ?
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,482
6,464
113
Selamün aleyküm dostlar. Belki daha önce konusu açılmıştır ama ben görmedim. Kredi çekmek istiyorum. zamanında bı kaç kredi kartı patlattım diye puan dibe vurdu. Şimdi. 900 kusur findeks puanım var. Devlet memuruyum fakat maaş bankam dahil kredi veya kredi karti çıkmıyor bana. Bunun yolu çaresi var mı, puana bakmayan yada maaş bordrosu ile kredi veren banka var mi
Gardaşım şu an temizsen iş bankasını dene yapılandırma borcum vardı bitti 6 ay sonra çıktı kredi ve kredi kartı

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,651
590
113
İş bankası banada verdi puan 876 140 bin verdi

yesiltepe535353

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
426
95
28
Yok en az 1100 olması lazim

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
726
716
93
benim kredi notu 1600 aktif ödediğim 5 kredi 2 kart 2 kmh var hiç gecikmeye sokmadım bu ay 60.000 toplu ödeme yapacağım akbank bana 24 ay kredi vermiyor mesela 12 ay onu da 4.55 den açmış kredi notu 1700 olan arkadaşa 24 ay 3.55 den 200,000 tl vermiş

Srht1309

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,134
514
113
Premıum nasıl olunur? Ücretli mi?

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,409
3,234
113
Batık oranı arşa çıktı bankalar kredi vermek istemiyorlar anca erken seçim olursa yukardan baskıyla verirler, hepsiburada premium neye göre veriyor bilmiyorum preniuam geçtiğimde 6.000 sonraki ay 72.000tl kredi açtı 1 taksit 1 hafta geç ödendi diye limiti kaldırdı o da mantıkı değil alsat yapacağın ürünlerde makas çok fazla , banka bir de ay içindeki harcamanı dikkate almıyor ilginçtir, benimde kartlar krediler patkaktı akbank 2.000tl kredi kartı verdi ondan sonra aylık kredi kartından her ay minumum 40-50 k harcama yaptım ödeme talimatı verdim ekstre kesildiği gün fazla fazla ödedim ama yükselmedi limit.

Srht1309

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,134
514
113
Hepsiburada premium olduk yine limit yok benim gibi boşuna ümitlenmeyin :)