Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kripto Parada Kumar Oynamak

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,615
12,619
113
Arkadaşlar merhaba, malumunuz ligler bitti. Yarın kendimce yüklü bir miktar(1600 dolar) para geçecek elime. Bununla iddaa'da kaybedeceğime kripto para da 5-10x arası kaldıraçlı işlemler stop koyarak işlem açayım diyorum. Hem kumar gibi olduğu için kumar oynama dürtüsü gelmez hem de bir ihtimal kazanabilirim bir şeyler. Sizce de mantıklı değil mi ? (kripto paralarla ilgili yeterli bilgim var teknik analiz vs)
Kırmızya all in daha mantıklı

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,089
1,502
113
"Bununla iddaa'da kaybedeceğime kripto para da 5-10x arası kaldıraçlı" bu yazıdan sonra devamını okumadım :d. Tek bir adamın attığı tweetle tüm piyasanın anası avradı soyulduğu ortamda aynen idda da kaybedeceğine kripto alın 😂😂😂👍👍👍👍

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,286
673
113
"Bununla iddaa'da kaybedeceğime kripto para da 5-10x arası kaldıraçlı" bu yazıdan sonra devamını okumadım :d. Tek bir adamın attığı tweetle tüm piyasanın anası avradı soyulduğu ortamda aynen idda da kaybedeceğine kripto alın 😂😂😂👍👍👍👍
Stop loss var reis. Bu zamana kadar hep cross işlem açıyordum yani full kasa ve stopsuz bu sefer stoplu gideyim diyorum. Hırs olmazsa en azından fırsat yakalad vururuz belki.

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,286
673
113
Beyler siz kriptoyu kumar zannediyonuz da ben Ocak ayında askere gittim bedelli olarak orada bedelli yapan birkaç arkadaş meslek sorulduğunda kriptocuyum diyordu. Bilgisi olan kazanıyor. Kumardan iyidir yine

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
659
267
63
kaldıraca bulaşma elek ederler adamı, nerden biliyosun diye sorma

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,286
673
113
Ben şimdi grafik üzerinde çizgi çekmeye gidiyorum beyler size bol şanslar :)

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,089
1,502
113
Beyler siz kriptoyu kumar zannediyonuz da ben Ocak ayında askere gittim bedelli olarak orada bedelli yapan birkaç arkadaş meslek sorulduğunda kriptocuyum diyordu. Bilgisi olan kazanıyor. Kumardan iyidir yine
dostum kripto işiyle uğraşan adamın zaten cebinde hunharca bir parası vardır. Normal 50-100 bin maaş alan adam kripto işiyle uğraşıp mesleğim kriptocu diyemez ki. Ha 50-100 bin maaş alıp kaldıraçlı işlem yapıp - meme coin kovalayıp zengin olma hayali kurmuşsun ha 50-100 bin maaş alıp her gün 5-10 oran kombine yapmışsın bir farkı yok ki. Mesleğim kripto işi ile uğraşıyorum traderim cart curt diyen adamların zaten banka hesaplarında 7-8 haneli para ve ordan burdan kira getirisi olan kişiler. O kadar paran olsa zaten sen de sabah 9 da işe gidip 5 de işten mi dönersin oturursun bilgisayar başına sabahtan akşama kadar önünde kripto chartsları ona bak buna bak 70 bin de btc al 100 bin olunca sevin etherium tutuyorum elinde sol tutuyorum elinde diye söylen.

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,286
673
113
dostum kripto işiyle uğraşan adamın zaten cebinde hunharca bir parası vardır. Normal 50-100 bin maaş alan adam kripto işiyle uğraşıp mesleğim kriptocu diyemez ki. Ha 50-100 bin maaş alıp kaldıraçlı işlem yapıp - meme coin kovalayıp zengin olma hayali kurmuşsun ha 50-100 bin maaş alıp her gün 5-10 oran kombine yapmışsın bir farkı yok ki. Mesleğim kripto işi ile uğraşıyorum traderim cart curt diyen adamların zaten banka hesaplarında 7-8 haneli para ve ordan burdan kira getirisi olan kişiler. O kadar paran olsa zaten sen de sabah 9 da işe gidip 5 de işten mi dönersin oturursun bilgisayar başına sabahtan akşama kadar önünde kripto chartsları ona bak buna bak 70 bin de btc al 100 bin olunca sevin etherium tutuyorum elinde sol tutuyorum elinde diye söylen.
Valla hocam askerde bedelli yaparken meslek sorusuna kripto diyen çok kişi vardı, bilemiyorum

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
492
252
63
Kaldıraç Ocak söndürür adamın hayatını karartır

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
492
252
63
Adamın a***na koyar içinden geçer
Ben 2 yıl kaldıraçlı işlem yaptım öncesinde uzun süre spot alım satım yaptım sallamıyorum yani milyon dolarlarında olsa kaldıraçta batmamak mümkün değil bi kaç trader tanıdık edinip danışabilirsin

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,286
673
113
Adamın a***na koyar içinden geçer
Ben 2 yıl kaldıraçlı işlem yaptım öncesinde uzun süre spot alım satım yaptım sallamıyorum yani milyon dolarlarında olsa kaldıraçta batmamak mümkün değil bi kaç trader tanıdık edinip danışabilirsin
Bu askerde kriptocuyum diyenler ne ayaktı o zaman reis. Onu çözemedim.