- 721
- 243
- 43
Allah yardımcın olsun kralBeyler cezanın kesildiği tarihe bakdim ögun çekim islemim var 250 lira nerden nasıl çektim hatırlamıyorum ama yatirimim yok.birazdsn gidip itiraz edicem bakalım inşallah iptal olur
Allah yardımcın olsun kralBeyler cezanın kesildiği tarihe bakdim ögun çekim islemim var 250 lira nerden nasıl çektim hatırlamıyorum ama yatirimim yok.birazdsn gidip itiraz edicem bakalım inşallah iptal olur
Hiç deme ben yurtdışıdayim hiç karakola bile çağırma yok hiç ifade yok kafalarına göre ceza kesmişler hükümetti elestirdigimde de vay sen nasıl yaparsın diye burdaki çok kişi tepki verir gör bak yaptığı saçmalığa bak bu keyfi bir cezaBro ifadeye çağrıldı bana söylenen sadece şuydu betparibu yada btcturke para yatırımı yapmışsınız bunu hangi amaçla yatirdiniz dedi ne zaman diyorum bilmiyoruz diyor ne kdr diyorum bilmiyoruz diyor btcturke üye bile deilim betparibu ilede yatırım falan yapmadım hiç karambole ceza kestiler salak salak iş yaptılar savunma yapmaya çalıştım ama ne kdr yapabilirsinki ne site belli ne uygulama belli ne tarih belli ne miktar belli hiç hı bilgi verilemedi.en son ceza gelince baktım 1 ayın 22simi ne 2022de bu bilgiyi bana karakolda soyleseler girer bakardım çok salak işler oldu bırak ceza yazmayı beni ifadeye cagirmalari bile saçmaydı benim böyle bı yatırım islemim falan yok gotlerinden uydurmuslar
Bugun itiraz ettim ben,itiraz edicek olan varsa adliyeye gidiyorsunuz orda hazir dilekce var onu kendi adiniza verip cikiyorsunuz o kdr kolaymis halledemem sandim hic ugrasmiycakdim iyiki gitmisim.Hiç deme ben yurtdışıdayim hiç karakola bile çağırma yok hiç ifade yok kafalarına göre ceza kesmişler hükümetti elestirdigimde de vay sen nasıl yaparsın diye burdaki çok kişi tepki verir gör bak yaptığı saçmalığa bak bu keyfi bir ceza
Hayırlı olur inşallah ben yurtdisindayim benim 15 günüde geçti inşallah sonuç iyi olurBugun itiraz ettim ben,itiraz edicek olan varsa adliyeye gidiyorsunuz orda hazir dilekce var onu kendi adiniza verip cikiyorsunuz o kdr kolaymis halledemem sandim hic ugrasmiycakdim iyiki gitmisim.Ekli dosyayı görüntüle 719595Ekli dosyayı görüntüle 719596
Kral adliye gidince ne söyledin baştan sonuna kadar anlat olurda bir durum olsa bizlerde yapalımBugun itiraz ettim ben,itiraz edicek olan varsa adliyeye gidiyorsunuz orda hazir dilekce var onu kendi adiniza verip cikiyorsunuz o kdr kolaymis halledemem sandim hic ugrasmiycakdim iyiki gitmisim.Ekli dosyayı görüntüle 719595Ekli dosyayı görüntüle 719596
Bro danışmaya sordum nereye gitmem gerekiyor diye o yönlendirdi gittiğim yerde sıra no aldım dedim itiraz edicem oda dediki itiraz dilekçesi var hazır olarak ondan al doldur gel.gelen ceza tutanağı fotokopisi kimlik fotokopisi ve o hazır dilekçeyi doldurup verdim işlem bu kadardı.Kral adliye gidince ne söyledin baştan sonuna kadar anlat olurda bir durum olsa bizlerde yapalım
5 dakikanı almamış ozman kabul olursa. Güzel olurBro danışmaya sordum nereye gitmem gerekiyor diye o yönlendirdi gittiğim yerde sıra no aldım dedim itiraz edicem oda dediki itiraz dilekçesi var hazır olarak ondan al doldur gel.gelen ceza tutanağı fotokopisi kimlik fotokopisi ve o hazır dilekçeyi doldurup verdim işlem bu kadardı.
Valla ben biraz uzun yazdım hepsi 10 dk falan işte basitdi.bilsem cokdan giderdim bugün son günüymüş hallettim bakalım sonucu yazarım buraya5 dakikanı almamış ozman kabul olursa. Güzel olur
dostum öyle körü körüne itiraz etmekle olmuyor sana dedim ki emsal kararı alıp itiraz et emsal karar olmadan işin çok zor itirazın kabul edilmeyebilirValla ben biraz uzun yazdım hepsi 10 dk falan işte basitdi.bilsem cokdan giderdim bugün son günüymüş hallettim bakalım sonucu yazarım buraya
Bro bugün son günüymüş fark edemedim.emsal karar falan ugrasamazdim.sansimiza artık iptal olursa olur olmazsa yapicak bişey yokdostum öyle körü körüne itiraz etmekle olmuyor sana dedim ki emsal kararı alıp itiraz et emsal karar olmadan işin çok zor itirazın kabul edilmeyebilir
Ceza kriptodanmı dostBro bugün son günüymüş fark edemedim.emsal karar falan ugrasamazdim.sansimiza artık iptal olursa olur olmazsa yapicak bişey yok
Emsal kararı nasıl alacaktı dostdostum öyle körü körüne itiraz etmekle olmuyor sana dedim ki emsal kararı alıp itiraz et emsal karar olmadan işin çok zor itirazın kabul edilmeyebilir
Evet paribu yada btcturkmusCeza kriptodanmı dost
Emsal karar nasıl alınıyor dost bilgin varmıEvet paribu yada btcturkmus
Yok bro bilgim yokEmsal karar nasıl alınıyor dost bilgin varmı
Ceza şuan e devlette görünüyor muYok bro bilgim yok
Paribu bende paribudan çekmiştim ve yatirmistimEvet paribu yada btcturkmus
Nete bakdim gündüz ama çok karışık anasını satayim.bana yazılmış bı dilekçe lazım kendi bilgilerine deistiririm gereken yerleri
Hayır gozukmuyor hiç hı yerde gözükmüyor kesinlesmis ceza olmadığı için gözükmüyor olabilirmisCeza şuan e devlette görünüyor mu