- 2,108
- 797
- 113
Bir orospu çocuğu alıştırdı hayatımızı sikti şimdi evli mutlu çocuklu olacaktık sırf kumar yüzünden evlenmek istemiyorum kanını sikeyim ölmüşlerinin kemiklerini sikeyim onun
Forum burası bilader forum istediği konuyu açarİsiniz gucunu yok konu aciyosunuz sacma sapan
gercekten forum mu bakiyim aaa dogruForum burası bilader forum istediği konuyu açar
Paylaşımcı konu ne millet para mı dağıtsın sürekli onu mu istiyorsungercekten forum mu bakiyim aaa dogru
evet burasi forum kardesim ama ise yarayan gercek konularin birbirine yardimci olacak konular paylasimci konular acilmali takip edilmeli dogrumu guzel kardesim her gun can sikintisi yuzunden 1500 sayfalarca sizin sacma seyleriniz icin acilcak yer degil
site ici konular bonuslar paylasilir kardesim herkez herseyi biliyor konuyu baska yere cekme simdi isine bak hadiPaylaşımcı konu ne millet para mı dağıtsın sürekli onu mu istiyorsun![]()
Yürüsite ici konular bonuslar paylasilir kardesim herkez herseyi biliyor konuyu baska yere cekme simdi isine bak hadi
Dostum ne kadar negatif insansın kaç kişi cevap vermiş güzel güzel anılarını anlatmış bi sen olumsuz cevap vermişsin kesin sen hayatında herkesi kıskanan etrafa negatif enerji yayan boş beleş kimseye bi hayrı olmayan kendine bile gereksiz insanlardan sadece birisindir arada insanların içine karış sosyalleş böyle hayat geçmezİsiniz gucunu yok konu aciyosunuz sacma sapan
İlk skor toto vardı onu oynardım 3 maç skor sonra idda geldi kaçak ilk geldiğinde güzeldi sadece havale cekim vardı dolandırıcı site de yoktu bu betcolar girdi dolandırıcılık başladıKumara kim alıştırdı küfür etmeden güzel anlatalım 😂
Ya kral sen ne diyon ya iftar vakti de git işinegercekten forum mu bakiyim aaa dogru
evet burasi forum kardesim ama ise yarayan gercek konularin birbirine yardimci olacak konular paylasimci konular acilmali takip edilmeli dogrumu guzel kardesim her gun can sikintisi yuzunden 1500 sayfalarca sizin sacma seyleriniz icin acilcak yer degil