Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kumara Kim Alıştırdı

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,108
797
113
Bir orospu çocuğu alıştırdı hayatımızı sikti şimdi evli mutlu çocuklu olacaktık sırf kumar yüzünden evlenmek istemiyorum kanını sikeyim ölmüşlerinin kemiklerini sikeyim onun

vlknygn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
126
44
28
Forum burası bilader forum istediği konuyu açar
gercekten forum mu bakiyim aaa dogru

evet burasi forum kardesim ama ise yarayan gercek konularin birbirine yardimci olacak konular paylasimci konular acilmali takip edilmeli dogrumu guzel kardesim her gun can sikintisi yuzunden 1500 sayfalarca sizin sacma seyleriniz icin acilcak yer degil

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,153
6,958
113

evet burasi forum kardesim ama ise yarayan gercek konularin birbirine yardimci olacak konular paylasimci konular acilmali takip edilmeli dogrumu guzel kardesim her gun can sikintisi yuzunden 1500 sayfalarca sizin sacma seyleriniz icin acilcak yer degil
Paylaşımcı konu ne millet para mı dağıtsın sürekli onu mu istiyorsun :D

Scrrs

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,373
898
113
Turgay diye bir arkadaşım onun ben yedii ceddini cesetini cenini cebini seveyim

Canyusuff16

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19
12
3
İsiniz gucunu yok konu aciyosunuz sacma sapan
Dostum ne kadar negatif insansın kaç kişi cevap vermiş güzel güzel anılarını anlatmış bi sen olumsuz cevap vermişsin kesin sen hayatında herkesi kıskanan etrafa negatif enerji yayan boş beleş kimseye bi hayrı olmayan kendine bile gereksiz insanlardan sadece birisindir arada insanların içine karış sosyalleş böyle hayat geçmez

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,827
1,459
113
Bu çocukluktan gelen bir şey,camiye hocaya giderdik kücükken,biseylere inandırıldığımız zamanlarda, orada duayı ilk ezberleyene hediye bir seyler verirdi imam. ilk kazanma ve kaybetme hissini bu sekilde öğrendik.Herkeste bir dürtü olarak var bu kazanma kaybetme hırsı.kimisini cok dürtüyor ,kimisini az.

Ulrich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
260
109
43
Yıl 2010 mevlüt diye oda arkadaşım lisede yatılı kalıyorduk onun burdan ta aq hakkımı helal etmiyorum hayatımı öptü

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,031
399
83
Dayım dilden görmüştüm 2010 da ondan sonra başladı bağımlılık

sadi6734

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,459
1,138
113
Kumara kim alıştırdı küfür etmeden güzel anlatalım 😂
İlk skor toto vardı onu oynardım 3 maç skor sonra idda geldi kaçak ilk geldiğinde güzeldi sadece havale cekim vardı dolandırıcı site de yoktu bu betcolar girdi dolandırıcılık başladı

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,318
5,417
113
Kumara Ozan İle harun aliştırdı baktım zarar geliyor 31 yıllık dostluklar sildimmmm

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,489
3,395
113

Ya kral sen ne diyon ya iftar vakti de git işine