Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kumardan Karda Olan Var Mı

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,303
1,245
113
Merhabalar dostlar kumardan şuanda 'GERÇEKTEN' Karda Olan Varmı Öncelikle Ben Başlıyorum:

Geçen sene yaptığım yüklü kuponlar dolayısıyla iddaadan kardayım ancak bu paralar borçlara gittiği için ufak miktarlarda devam ediyorum arada sırada
şimdiye kadar en az 2 milyon kâr etmişimdir ama gel görki bu genç yaşta kumarın stresinden saçlarım beyazladı tansiyon hastası oldum

Oli983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,170
1,783
113
Alakasız bi soru soracağım beyler rulette kırmızı oynasam 1/1 mi veriyor

YedkanBirYafes

Kapalı Hesap
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,279
9,818
113
Çok ağır kayıplar vardı bir tane mobile oyununa döndüm belirli bir yatırım yapıp ticaret çevirip 1 hafta içinde 2 katına çıkarıyorum kumar boş iş 🤣

Estebtc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,179
706
113
Merhabalar dostlar kumardan şuanda 'GERÇEKTEN' Karda Olan Varmı Öncelikle Ben Başlıyorum:

Geçen sene yaptığım yüklü kuponlar dolayısıyla iddaadan kardayım ancak bu paralar borçlara gittiği için ufak miktarlarda devam ediyorum arada sırada
Kâr da olsak ne olacak kazandığımız parayı harcamaya zamanım kalmadı işi gücü de bıraktım sabahtan akşama kadar kumar oynuyorum hiçbir sosyal hayatım kalmadı tek yaptığım şey kumar oynamak keşke kâr da olmasaydım da hiçte bulaşmasaydım

Tolgababa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,328
590
113
Ben kardayım mesela bu kumar yüzünden evlenmedim düğün masrafı altını evi cartı curtu para harcamadım yaş 31 babamla konuşmuyorum 5 yıldır şehrimi terkettim akrabalar yok aile yok eş yok dost yok tek başıma takılıyorum maaştan maaşa kendime yemek söylerim gerisini kumarda yerim sosyal hayatım yok gece gündüz çalışırım miss gibi bir yaşam...

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,716
2,008
113
Kendinizi kandırmayın hepimiz zarardayiz . Bu kumarı oynayan normal hayat yaşayamaz geçen günlerin zamanın maddi değeri yoktur . Şuan 1 milyon kazanıp tatile gitsen denizde aklına gelir sezlongda cevirrsin , yemek yerken bir elinle cevirirsin , odada dinleneyim dersin uyuyana kadar cevirrsin , esc cagirrsin felekte gece olsun dersin sen cevirrsin o aşağıda işine bakar . Gerçekler bunlar hikaye anlatmayın hepimize geçmiş olsun

Rekorist0x

İddaacı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
700
835
93
Ben kardayım mesela bu kumar yüzünden evlenmedim düğün masrafı altını evi cartı curtu para harcamadım yaş 31 babamla konuşmuyorum 5 yıldır şehrimi terkettim akrabalar yok aile yok eş yok dost yok tek başıma takılıyorum maaştan maaşa kendime yemek söylerim gerisini kumarda yerim sosyal hayatım yok gece gündüz çalışırım miss gibi bir yaşam...
yapma be dost bunada yaşam denmez

Rekorist0x

İddaacı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
700
835
93
Kendinizi kandırmayın hepimiz zarardayiz . Bu kumarı oynayan normal hayat yaşayamaz geçen günlerin zamanın maddi değeri yoktur . Şuan 1 milyon kazanıp tatile gitsen denizde aklına gelir sezlongda cevirrsin , yemek yerken bir elinle cevirirsin , odada dinleneyim dersin uyuyana kadar cevirrsin , esc cagirrsin felekte gece olsun dersin sen cevirrsin o aşağıda işine bakar . Gerçekler bunlar hikaye anlatmayın hepimize geçmiş olsun
kurtulamazmıyız dost kurtuluruz

dincer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,088
773
113
2008 den beri oynarım bilinçli oyuncu olduğumu düşünüyorum..kazandıgım zaman cekip yemenin zevkine vardım .önceden kazandıkmı sıfırlamadan uyumazdık . zararda olsakda yokluk zamanı gelen 10 bin varlık zamanı gelen 100 binden iyi oluyor.

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,391
3,598
113
Buraya çok şey yazmak isterim de çoğumuz benzer şeyleri yaşıyoruz

Kranlkadm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
184
36
28
Ben kardayim maddiyat olarak bonuslardan çektiğim parayı donduruyom cunku
tam olarak 4 5 senedir bunu yapıyorum geçen eve geldim 200 katladım siteden 100 atmam lazımdı arkadaştan istedim attım 300 çektim arkadaşa geri atma felan 180 kaldı siteye attım 1 k oldu 1 k yı başka siteye attım 7 k oldu çektim 2 k battım 1 k daaha attım 13 k daha çektim gün sonunda 17 18 k param vardı bu çok geliyor başıma

Patient

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,984
815
113
kumar batırır diyorlar yalanmıs herkez karda :D

Yazlık

BJK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,046
8,424
113

8 yıldır oynuyordum 4 ay öncesine kadar kardaydım şuan hiç birşey kalmadı

Zagros13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,585
1,289
113
ıphone 16 pro max pc dizdim 80 bıne birde tablet var oda 55 falan eder ama gıden sağlığın hayatın ve psikolijinin çeyregıne bıle deymez genel olarak kardayım bı bunlar kadarda kazanıp kaybetmişliğim var

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
659
267
63
ben işsizim 1 yıldır 5 kuruş gelirim yok 1 yıldır spordan telefon ve pc çektim her gün yediğim yemekler sigara alkol parası gani. ha patlamıyor muyum patlıyorum ama yine buradan kazandığım para yani kardan zarar. ama bunlardan daha kötüsü kaybettim o da psikolojim. para algım kalmadı 10k basıp 5k almayı çok küçük görmeye falan başladım büyük zarar verdim kendime nasıl toparlarım bilmiyorum.

rockreffer

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
71
31
18
4 senedir oynuyorum 2 hafta önce 600bin vurdum 4 senede toplam maks 300bindir yatırımım