Soru yanlış kardeşim..Merhabalar dostlar kumardan şuanda 'GERÇEKTEN' Karda Olan Varmı Öncelikle Ben Başlıyorum:
Geçen sene yaptığım yüklü kuponlar dolayısıyla iddaadan kardayım ancak bu paralar borçlara gittiği için ufak miktarlarda devam ediyorum arada sırada
Aynen öyle dostoynamadığım her gün kardaydım , ilk oynadıgım günden itibaren maddi manevi zarardayım , aksini iddia eden vurduruyordur![]()
Donunun resmini at fatih hocam kâr zarar durumuna bakalım
Dolar yeşili giyiyorumDonunun resmini at fatih hocam kâr zarar durumuna bakalım
Işık geçiriyorsa zarar büyüktürDolar yeşili giyiyorum
FosforluIşık geçiriyorsa zarar büyüktür
Aq kumar oynucaz diye hayatımızı sıktık bankalara icra var ölüm kalım olsa cebimizde kredi kartimiz bile yok böyle hayatın taaa benMerhabalar dostlar kumardan şuanda 'GERÇEKTEN' Karda Olan Varmı Öncelikle Ben Başlıyorum:
Geçen sene yaptığım yüklü kuponlar dolayısıyla iddaadan kardayım ancak bu paralar borçlara gittiği için ufak miktarlarda devam ediyorum arada sırada
Seher Yıldızımı Baronmu DostFosforlu
Bu soruyu buraya sorman hata zaten kazanan olsa bu forumda milletin işi ne 20 tl bonus için neyse anladın senMerhabalar dostlar kumardan şuanda 'GERÇEKTEN' Karda Olan Varmı Öncelikle Ben Başlıyorum:
Ne seheri ne baronu özel tasarım kendi adıma markam varSeher Yıldızımı Baronmu Dost