Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Kupawin 250 Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Asil1989

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
141
16
18
Paylaşan arkadaşa teşekkürler 👑👑👑

selmancini

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
228
109
43
Site hakkında bilgim yok ödeme yapar yapmaz bilmiyorum ben aldım kaybettim sizde şansınızı deneyin Ekli dosyayı görüntüle 751829
yav kardeş banka hesabima cekim talebi veriyom ibneler odemiyor guncelleme varmis sanal cuzdana cek diyo istemiyoum kardesim sanal cuzdan zorla mi millet bankaya cektirir bu ibneler sanal cuzdana cektiriyor

Zillax

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
105
51
28
yav kardeş banka hesabima cekim talebi veriyom ibneler odemiyor guncelleme varmis sanal cuzdana cek diyo istemiyoum kardesim sanal cuzdan zorla mi millet bankaya cektirir bu ibneler sanal cuzdana cektiriyor
2 dk once verdım bankaya beklemeye aldı. paylasan arkadasa tesekkur ederım

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,267
503
113
Ya güzel kardeşim sabahın kaçında bu konuyu açmışım kaç tane insan sorunsuz almış ödemeyi şimdi ben senin için ne yapabilirim çek sanal cüzdana çekmiceksen kalsın yapacak bişey yok

EMONTANA7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,132
851
113
kimlik bilgilerimi düzenlerken adımı sordu yusuf dedim yunus yazmıslar ya

EMONTANA7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,132
851
113
wtf yaklasık 2 saattir destek yunus olan adımı yusuf yapamadı simdi düzelttiler deneme bonusu kaldırıldı hahahh şansa bak

konu kilit usda @Shellac @Daimon

Mila74

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20
1
3

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
115,056
166,106
113
Deneme Bonus Süresi Dolmuş Beyler 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...