Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kurpiyer Olmak

Woodyhood

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
128
50
28
Abicim, istediğin her yerde çalış. Bu iş sıkıcı ve kolay değil. Sana gittiğinde kalman için ayarladıkları yerlerde(birkaç aylığına) birden fazla kişiyle kalıyosun. Gece mesailerinde taksi vs. ödüyorlar o güzel. Bıyığının sakalının saçının uzunluğundan tut, makyaj yapma zorunluluğuna kadar her şeye karışıyorlar.(Erkek için de zorunlu) Baskı altında çalışıyorsun sürekli kamera karşısında. Benim ilk söylediklerim pragmatic için geçerli, şirketten şirkete çok ekstrem şekilde olmamakla beraber değişkenlik gösterebilir.
Sikici olduğunu biliyorum , her işte bir negatiflik var. En kötüsü insanlar eğlenirken sen çalışmak zorunda olman. Kim ne derse desin ticaret ticaret ticaret.

slkbu123

BASKINDA
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
821
236
43
artvın trabzon taraflarındaysan gurcıstanda olunur aslında bellı sure hem gezersın arada sehrıne gelırsın ıyı kotu arabada cekersın altına gurcıstanda ucuz dıye bılıyorum

Nakre1986

Donunu DÜŞÜNEn Kahraman olamaZ........
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
496
180
43
Ne yip ne iciyorsunuz adam kalkmis 1500 2000 bisi degil diyor az göruyor ulan ben sabah 7 cikiyorum aksam 7 de eve geliyorum köpek gibi yoruluyirum ne icin tutar bak 22k icin soksyiim boyle hayata ha yas 39

SabriBey

Emekli Risk Birimi Başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,683
10,982
113
Kurpiyer maaşları minimum $1500

szrgmc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
260
113
43
Sikici olduğunu biliyorum , her işte bir negatiflik var. En kötüsü insanlar eğlenirken sen çalışmak zorunda olman. Kim ne derse desin ticaret ticaret ticaret.
Kanka güzel bi vurgun yapıldığında ek şeyler oluyor mu prim gibi