Malesef isciyim dostum az kaldı inşallah işveren olmayaMadem 20 seneni verdin bu kadar iyi şartlarda çalıştın hala işçi misin
Malesef isciyim dostum az kaldı inşallah işveren olmayaMadem 20 seneni verdin bu kadar iyi şartlarda çalıştın hala işçi misin
Türkiye şartlarında 2-3 bin Euro kazanacağım başka ne iş var. ( İşçi olarak)Bu donanıma sahip olduktan sonra bu işe gerek yok dostum ondan bahsediyorum
Sikici olduğunu biliyorum , her işte bir negatiflik var. En kötüsü insanlar eğlenirken sen çalışmak zorunda olman. Kim ne derse desin ticaret ticaret ticaret.Abicim, istediğin her yerde çalış. Bu iş sıkıcı ve kolay değil. Sana gittiğinde kalman için ayarladıkları yerlerde(birkaç aylığına) birden fazla kişiyle kalıyosun. Gece mesailerinde taksi vs. ödüyorlar o güzel. Bıyığının sakalının saçının uzunluğundan tut, makyaj yapma zorunluluğuna kadar her şeye karışıyorlar.(Erkek için de zorunlu) Baskı altında çalışıyorsun sürekli kamera karşısında. Benim ilk söylediklerim pragmatic için geçerli, şirketten şirkete çok ekstrem şekilde olmamakla beraber değişkenlik gösterebilir.
Atilla sen misin kardeşimSikici olduğunu biliyorum , her işte bir negatiflik var. En kötüsü insanlar eğlenirken sen çalışmak zorunda olman. Kim ne derse desin ticaret ticaret ticaret.
Yok kanka ben atı değilim.Atilla sen misin kardeşim
Kanka güzel bi vurgun yapıldığında ek şeyler oluyor mu prim gibiSikici olduğunu biliyorum , her işte bir negatiflik var. En kötüsü insanlar eğlenirken sen çalışmak zorunda olman. Kim ne derse desin ticaret ticaret ticaret.
Bahsislerde oluyor kanka, puan başına 100 alıyorsa , bazen extra 200-300 dolara çıkabiliyor.Kanka güzel bi vurgun yapıldığında ek şeyler oluyor mu prim gibi