- 20,655
- 4,068
- 113
Fark etmez kral atmayadabilirsin kafana göre adamsınn@sinansrml63 dostum heralde bir ara uyuyakalmışsın yoksa sanada gönderecektim 🙃 işin şaka yanı şimdi atarsam kaybedersin akşama atayım sana daha iyi olur
Fark etmez kral atmayadabilirsin kafana göre adamsınn@sinansrml63 dostum heralde bir ara uyuyakalmışsın yoksa sanada gönderecektim 🙃 işin şaka yanı şimdi atarsam kaybedersin akşama atayım sana daha iyi olur
Reis onunda hakkı çok ama 😅@sinansrml63 dostum heralde bir ara uyuyakalmışsın yoksa sanada gönderecektim 🙃 işin şaka yanı şimdi atarsam kaybedersin akşama atayım sana daha iyi olur
Beni dusunuyir bu moralle kaybetmemi istemiyor akşam atsin 😃😃Reis onunda hakkı çok ama 😅
Akşama bana da rolden ayır haagsFark etmez kral atmayadabilirsin kafana göre adamsınn
Ortakdik demi hayagaFark etmez kral atmayadabilirsin kafana göre adamsınn
Olur iftarimozi acaris beraber sfdfdAkşama bana da rolden ayır haags
Kanka bana şimdi atabilirsin kaybetme krizim geldi elim ayağım titriyor ☹@sinansrml63 dostum heralde bir ara uyuyakalmışsın yoksa sanada gönderecektim 🙃 işin şaka yanı şimdi atarsam kaybedersin akşama atayım sana daha iyi olur
Bu konuda degildi cekilis konusunda ortaktik gfffOrtakdik demi hayaga
Akşam 18.00 de anca kalkarım ben zatiOlur iftarimozi acaris beraber sfdfd
Öyle olsun sen kazanda hsyssgsBu konuda degildi cekilis konusunda ortaktik gfff
18 de bakariz eger lazistan dostumuz atarsa ve kaybetmezsem ve sigara kesin alacam da gerusini kayvetmezsem bakarik gfffAkşam 18.00 de anca kalkarım ben zati
Takıl kafana göre sıkıntı yok ilk önce ihtiyaçlar sonra oyun her zaman18 de bakariz eger lazistan dostumuz atarsa ve kaybetmezsem ve sigara kesin alacam da gerusini kayvetmezsem bakarik gfff
Sigara alıcam damarı yapıyor gene kötü yerden yakaladı.18 de bakariz eger lazistan dostumuz atarsa ve kaybetmezsem ve sigara kesin alacam da gerusini kayvetmezsem bakarik gfff
Önce sigaranı al 2 paket18 de bakariz eger lazistan dostumuz atarsa ve kaybetmezsem ve sigara kesin alacam da gerusini kayvetmezsem bakarik gfff
Once köfte sonra iş 😃😃Takıl kafana göre sıkıntı yok ilk önce ihtiyaçlar sonra oyun her zaman
Gercekten cok iciyom yaSigara alıcam damarı yapıyor gene kötü yerden yakaladı.
Getirelim belki bize nasip olurYeni bir Güne merhabalar,
Getirebilir miyiz bunuda.
Getiririz bir 200 yolla da denemeyi çekek gözüm ahahahYeni bir Güne merhabalar,
Getirebilir miyiz bunuda.