- 1,212
- 1,018
- 113
Çekim için depozit istiyor
Link site dolandırıcı inanmayın 405 406 407 yapın hep o site çıkıyor kimlik bilgisi toplamak için10 kat 5 kat çekim
Merhaba finans sağlayıcımız tarafından oluşan teknik bir arıza sebebiyle iptale düşmüş efendim.Konuyla alakalı çalışmalar sürüyor.Mail yoluyla tarafınıza bilgi verilecek.Çekim iptal oluyor
Site oturmamış daha kendileri kurmuşlar 3-5 arkadaş hatalar mevcutMerhaba finans sağlayıcımız tarafından oluşan teknik bir arıza sebebiyle iptale düşmüş efendim.Konuyla alakalı çalışmalar sürüyor.Mail yoluyla tarafınıza bilgi verilecek.
Benim geldi 800 verdim ben dekont iletebilirim inanmayana 2018den beri üyeyim ilk kez bonus paylaşımı yaptımÇekim iptal oluyor
para versinler de gerisi umrumda değilSite oturmamış daha kendileri kurmuşlar 3-5 arkadaş hatalar mevcut
Arkadaş olabilirler çünkü canlı destek hiç mütevazi değil 😂Site oturmamış daha kendileri kurmuşlar 3-5 arkadaş hatalar mevcut
baskan sana ödemiş olabilirler belki özellikle aradılar diyeBenim geldi 800 verdim ben dekont iletebilirim inanmayana 2018den beri üyeyim ilk kez bonus paylaşımı yaptım
Evet evet aradılar bi kadın aradı wp görüşmeleri de eklemişimbaskan sana ödemiş olabilirler belki özellikle aradılar diye
Çevrim nerelerde geçerli kuralları tam öğrensenizTam olarak şartlar böyle denildi.
nasıl canlıya bağlandın laTam olarak şartlar böyle denildi.