- 6,892
- 4,146
- 113
57
Zor bence etmezlerAynen öyle kar cebe yakışır diyorum artık dost. Kartı ödeyelim yarinlara yarın bakarız
Bu arada adem bona bizim milli takımı tercih ederse harbi fark yaratır herif hem savunmada hem hucmda iyi işler yapıyor
Üst de geliyor@Mülayim6060 ve @sweldook kalmıştı @Ciqlett e attık diğer ikinizde iban atın çekip atayım roll için sizede
Yatı 3 sayıdan oÜst de geliyor
Roll mu yapalım dost@Mülayim6060 ve @sweldook kalmıştı @Ciqlett e attık diğer ikinizde iban atın çekip atayım roll için sizede
Adamsın dost çok sevindim bu arkadaşlara da atmana, hepimiz şans parası arıyoruz işte bu durumlarda destek olmak iyi oluyor@Mülayim6060 ve @sweldook kalmıştı @Ciqlett e attık diğer ikinizde iban atın çekip atayım roll için sizede
60 çıkar bastım diye kaçırdı oeBeyinsiz atışı kaçırdı
Kafasız Atsa büyük ihtimalle 2 hücum kalacak mrlninde gelecekti kuponu60 çıkar bastım diye kaçırdı oe
Evet iban atın banaRoll mu yapalım dost
Eyvallah burdan devam edelim role hemen seçiyorum maçı@Mülayim6060 ve @sweldook kalmıştı @Ciqlett e attık diğer ikinizde iban atın çekip atayım roll için sizede
Bende buradan devam ederimEyvallah burdan devam edelim role hemen seçiyorum maçı